Celebrity

21. října 2022 16:31

David Laštovka

Petra Hřebíčková přiznává, že ji mateřství změnilo: Probouzí se ve mně cholerik

Bezva ženská na krku - upoutávka

Když bylo herečce Petře Hřebíčkové patnáct let, dozvěděla se od své gynekoložky, že bude mít velký problém otěhotnět. Dnes je šťastnou maminkou tří dětí, které má s hercem Matějem Dadákem. Nejstaršímu Šimonovi je sedm, prostřednímu Mikulášovi pět a nejmladší dceři Marianně rok. Jak si užívá mateřskou dovolenou s vytouženou holčičkou?

Herečka Petra Hřebíčková už se pomalu smiřovala s tím, že život prožije bezdětná, nakonec pomohl tak trochu zázrak. Šla se poradit k šamanovi, který jí dal naději. Oznámil ji, že dítě prostě musí jenom pustit, že už čeká... Nemýlil se. Poprvé otěhotněla v pětatřiceti letech, kdy přivedla na svět syna Šimona. Dva roky na to se ji narodil syn Mikuláš a před rokem holčička, která dostala jméno Marianna. Sympatická umělkyně přiznává, že si mateřství užívá, někdy jí ale ujedou nervy.

„Zvlášť teď, když mám děti, se ve mně občas probouzí cholerik. (smích) Rodičovství je perfektní prověrka a zkouška. Nevzteknu se ale z ničeho nic, kvasí to ve mně postupně. A většinou předem varuju,“ svěřila se v rozhovoru pro deník Právo. V praxi to vypadá následovně. „Třeba do něčeho kopnu nebo něčím hodím. Většinou je to nějaká hračka, která předtím celý den ležela na zemi. A já jsem sice několikrát upozorňovala a prosila, aby ji někdo uklidil, ale ono to nezafungovalo,“ přiblížila herečka.

Jak jí to klape s hercem Matějem Dadákem?

Zlobit se dokáže i na svého muže. „I když je pravda, že tady se prosazovat pořád učím. Dlouho jsem totiž bývala ten typ, co je naštvaný potichu. Mlčela jsem, dusila to v sobě a čekala, až to přejde. Jenomže ono to dost bolí, dusit něco v sobě nedělá dobře mému tělu. Navíc, když dám svou nespokojenost najevo pozdě nebo nejasně, ten druhý už dávno netuší, o čem mluvím. Takže se učím, že se musím ozvat hned, a to pořádně nahlas. Problém se vyřeší, vzduch pročistí a mně není blbě. Myslím, že je to docela typická situace mezi mužem a ženou,“ popsala Petra Hřebíčková, která si zahrála hlavní roli v komedii Bezva ženská na krku. Divácky oblíbený film můžete sledovat v pátek 21.10. ve 20.00 na Prima MAX, v sobotu 22.10. na stejné stanici v 17:50 nebo v neděli 23.10. v 16:45 na TV Prima.

Nevěru by neudržela v tajnosti

Na nevěru má jasný názor. „To je teď velké téma, v módě jsou nejrůznější polyamorní vztahy, trojúhelníky a pětiúhelníky. Řada lidí má otevřená partnerství, sex s jinou osobou už vlastně ani nevnímají jako nevěru. Jen zírám, kolik se objevuje možností. Mě to sice hrozně baví sledovat, je to extrémně zajímavé a možná se takové nekonvenční vztahy časem i prověří, pro mě samotnou je to ale dost složité i ve dvou. Sama si něco takového neumím představit. Jsem hrozná konzerva a věřím na obyčejný dlouhodobý vztah dvou lidí. Jsem navíc docela špatný lhář a stresař, takže i kdyby se mi něco takového přihodilo, asi bych to dlouho neudržela v tajnosti,“ uvedla s úsměvem herečka a trojnásobná maminka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.