Celebrity

22. května 2022 06:20

David Laštovka

Petra Hřebíčková a Tatiana Dyková o milostných scénách. S kým je točí nejraději?

Natáčení milostných scén patří k jejich práci. Tak k tomu řada hereček přistupuje a za ta léta už je bere jako samozřejmost. S jakými partnery je nejraději točí například Tatiana Dyková nebo Petra Hřebíčková? A na jaké nikdy nezapomenou?

Herečka Tatiana Dyková má s intimními scénami v divadle i před kamerou bohaté zkušenosti. Například se současným manželem Vojtěchem Dykem se do sebe zamilovali při zkoušení hry Bláznivý Petříček, kde jich spolu měli nespočet. Od té doby milostné scény točí nejraději s ním. „Je to velká výhoda. Někdy můžete milostné scény zkrátit, někdy zrychlit, zpomalit a někdy taky úplně přeskočit (když vás doma naštval) a tvářit se, že jste omylem přeskočila stránku v textu,“ prozradila s úsměvem Tatiana v rozhovoru k divadelnímu představení Bláznivý Petříček.

Také v nové české komedii Příliš osobní známost, kterou v neděli 22. května ve 20:15 vysílá TV Prima nebo následující sobotu odpoledne Prima MAX, ji čekala spousta postelových scén. Dyková v ní ztvárnila rozvedenou ženu, která podlehne šarmu charismatického malíře jižanského typu, jenž je posedlý sexem. Tentokrát jí partnera nehrál její Vojta, ale chorvatský herec Janko Popovič Volarič. Dialogy spolu vedli tím způsobem, že ona na něj mluvila česky a on jí odpovídal ve svém rodném jazyce. Následně byl předabován Pavlem Nečasem.

Tatiana Dyková na Chorvata udělala dojem

Pro Tatianu to byla příjemná změna a také zkušenost. Spolupráci s ní si nemohl vynachválit ani chorvatský umělec. „Tatiana je krásná, milá, inteligentní žena, skvělá herečka. Ocitl jsem se v novém prostředí, mezi cizími lidmi, ale ona mně velmi pomohla. Vděčím jí za mnohé. Všechno s ní bylo velice příjemné,“ prohlásil na premiéře filmu Janko Popovič Volarič.

Milostné scény čekaly i herečku Petru Hřebíčkovou. „Při čtení scénáře jsem se červenala. Ten film si nebere servítky, je hodně emocionální, ukazujeme všechny polohy. Jdeme se všemi emocemi ven, na dřeň… Jsou tam humorné scény, ale i ty dojemné. Dialogy jsou velmi trefné a ze života. Myslím, že se to divákům bude líbit,“ popsala na premiéře blonďatá herečka, která s úsměvem vzpomíná na jinou postelovou scénu. A sice s Jiřím Langmajerem ve filmu Petra Kolečka Přes prsty. „Petr Kolečko mi slíbil, že tam udělá krásné světlo s kameramanem Petrem Bednářem a Jirka Langmajer mi dělal podprsenku rukama. Vypadalo to opravdu esteticky. Alespoň teda podle mého názoru,“ prozradila s úsměvem Petra pro Super.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.