Celebrity

7. listopadu 2022 11:19

Josef Šťastna

Jiří Ovčáček se oženil. V kostele si vzal ukrajinskou uprchlici, které nabídl pomoc

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček (43) ví, že jeho působení po boku prezidenta Miloše Zemana (78) se blíží ke konci, proto začíná myslet také na soukromý život. V pátek se oženil. Vzal si ženu, která pochází z Ukrajiny.

Mluvčí prezidenta Zemana měl svatbu v pátek. Do svazku manželského vstoupil v kostele. „Byl to obřad v úzkém kruhu nejbližších přátel,“ uvedl zdroj deníku Blesk, který o veselce informoval. Přímo Ovčáček své soukromí většinou veřejně nekomentuje, výjimku neudělal ani ohledně své svatby.

Pravá ruka Miloše Zemana si vzala ženu, která podle Blesku pochází z Ukrajiny. K seznámení mělo dojít tak, že Ovčáček ji u sebe ubytoval jako uprchlici před ruskou agresí. K rodinnému stolu také Ovčáčkovi přibude nevlastní syn v předškolním věku.

Miloš Zeman o svatbě věděl

Miloš Zeman o veselce věděl a krok svého mluvčího podporoval. Na Hradě věděli o Ovčáčkově svatbě předem i další jeho spolupracovníci, ale až do pátku drželi bobříka mlčení a ctili, že jde o osobní krok.

Jiří Ovčáček, který je mluvčím prezidenta Miloše Zemana od roku 2013, momentálně podle Blesku čerpá volno a užívá si po boku novomanželky svatební cestu.

K tématu vztahy a svatby vás bude bavit také dokureality Den jak sen, která vás provede každé pondělí večer na Primě nebo zpětně on-line přípravami jedné originální veselky.

Jiří Ovčáček umí zaujmout i teenagery:

Sdílejte článek
Štítky válka Ukrajina svatba Miloš Zeman Jiří Ovčáček Pražský hrad veselka Blesk Ovčáček se oženil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.