Svatba v lese bez vody, elektřiny a toalety. Pár skautů se připravuje na svůj velký den

Den jak sen (4) - upoutávka

Svatba může být plná rodinných zápletek, které vás nadchnou, překvapí i dojmou. Natálku a Tomáše spojil skautský tábor, kde společně randili a došlo tam také na žádost o ruku. Volba místa pro jejich den D tedy byla jasná. V lese, bez vody, elektřiny i toalety. Že si to nedokážete představit? Přesvědčte se sami, že i taková veselka se dá vystrojit.

Páry a jejich rodiny v průběhu týdnů sledujeme v nové dokureality od chvíle, kdy se rozhodnou, že se vezmou. Mají představy, jak by měl jejich velký den vypadat, ty se ale v průběhu času mění. Stejně jako jejich očekávání. Je navíc třeba brát v potaz očekávání rodiny i kamarádů. Nebo ne?

Přátelství přerostlo v něco více

V dalším díle se objeví Natálka s Tomášem, kteří se seznámili ve skautu. Ani jednoho ale nenapadlo, že se jednou vezmou. Ze začátku ani nevěděli, jestli spolu chodí. Jejich přátelství se postupně prohlubovalo, až z něj byl vztah. V prosinci před lety oba onemocněli, poté si společně přes Skype předčítali a nakonec se v Mikulově na zastávce políbili. A to je přesně ten okamžik, odkdy počítají svůj vztah.

Tomáš tvrdí, že ho ke svatbě dovedla Natka. „Oba jsme studovali, a když jsme dostudovali, je svatba logickým krokem. A pak až dítě, dům... Někdo to může mít jinak, my svatbu chceme jako start pro řešení dalších věcí. Tedy založení rodiny a tak,“ popisuje ženich. A jak vůbec odhadl velikost Natálčina zásnubního prstenu? „V noci jsem jí prst nenápadně měřil ocelovou sponou na hadici. A druhý den jsem spěchal do klenotnictví,“ dodává.

Svatební hostina v ešusech

Svatební hosté budou mít od budoucích novomanželů pouze jediný úkol. Do skautského tábora si dovézt ešus. Ovšem počítá se i s roztržitými hosty. V případě, že někdo zapomene, bude náhradní nádobí k zapůjčení. Během velkého dne dojde na kopání latrín, odzimování kuchyně a také na skautské lázně, sprchu a další vymoženosti, které budou mít hosté k dispozici.

Přestože by den D měl být dokonalý a bez překážek, na svatbě této dvojice se nějaký ten zádrhel objeví. Na táboře je nikdo oddat nechce, takže proběhne úřední svatba, o které nikomu neřeknou. Dojde také na střet s maminkou, která prožívá i obřad úřední.

Oba snoubenci si navíc hlídají rozpočet. Původně počítali s částkou, kterou utratí za svatbu, a to asi ve výši 60 tisíc korun. Tu se jim ale podařilo minimálně jednou tolik přešvihnout. Bude to vadit? Bude mít nevěsta nakonec radost? A čeho se naopak děsí?

Jaká nakonec bude veselka Natálky s Tomášem? Kdo se bude brodit potokem a bude jim přát počasí, nebo nevěsta nakonec vezme ke svatebním šatům holínky? Proč nedorazí kadeřnice a kdo nevěstu učeše? Příběh plný emocí a nečekaných situací můžete sledovat už v ponděli 31. října ve 21:35 na Primě. Průvodcem bude herečka, zpěvačka a Monika Absolonová, která během natáčení mnohokrát utřela slzu. Dívejte se a nenechte si ujít velké přípravy na den D.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.