Nová dokureality Den jak sen přiblíží divákům vdavky deseti zamilovaných párů

Den jak sen (2) - upoutávka

Svatba může být plná rodinných zápletek, které vás nadchnou, překvapí i dojmou. A takové budou i svatby na Primě. Těšte se na jedinečnou dokureality show Den jak sen, která zachycuje reálné svatby. Monika Absolonová bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem projede napříč republikou. Sledujte od 9. října večer na Prima SHOW, 10. října pak na Primě.

Svatba na fotbalovém hřišti, skautském táboře, motorkářská svatba, svatba jako z pohádky. Takový může být den D. Inspirujte se a nechte se unést absolutní láskou. Která ovšem vždy projde zatěžkávací zkouškou. Tou bude příprava a realizace svatebního dne.

Páry a jejich rodiny v průběhu týdnů sledujeme od chvíle, kdy se rozhodnou, že se vezmou. Mají představy, jak by měl jejich velký den vypadat, ty se ale v průběhu času mění. Stejně jako jejich očekávání. Navíc je třeba brát v potaz očekávání rodiny i kamarádů. Nebo ne? Pár sledujeme až do okamžiku těsně před svatbou, jsme součástí jejich svatebního dne a sledujeme i to, co se děje ráno po svatbě.

Brzy bude zřejmé, že svatba není jen výběr prstýnků, zkouška šatů a ochutnávka dortu nebo chlebíčků. Svatba, to je především uzavření dvou rodinných, často protichůdných příběhů a začátek nové rodiny. Podaří se naplnit očekávání ženicha i nevěsty? A co teprve jejich rodin?

Jak vysvětluje výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková: „Svatba bývá zásadním milníkem v životě muže i ženy. A také velmi náročným. Vybrali jsme tedy deset odlišných párů s různým rozpočtem a představami o svatbě. S nimi jsme byli nejen v daný den D, ale i při přípravách, které mohou být vyostřené na všech frontách. My ale situaci nehodnotíme, jen zkrátka sledujeme, co vše se může přihodit… Věříme, že nový pořad bude inspirací pro diváky, kteří chystají vlastní svatbu nebo si rádi zavzpomínají na tu svou.“

V průběhu času budeme sledovat svatby skromné i okázalé. Jaké jsou představy každé dvojice o sňatku? Proto představíme nejen obřady a následné oslavy organizované agenturami, ale také výhradně a tradičně rodinou či přáteli. Jedinečné příběhy plné emocí, stresu, napětí, ale také velkého očekávání.

Pořadem bude provázet Monika Absolonová. „Jsem ráda, že mohu provázet pořadem Den jak sen. Být u tak vzácného okamžiku, jako je svatba, je radost. Takže děkuju Liboru Boučkovi, který s tím nápadem přišel, a celému realizačnímu týmu v čele s režisérkou Kateřinou Průchovou. Měli jsme skvělý štáb, takže natáčení bylo vždy radostné. Snad se ta radost přenese i na diváky.

Čeká na vás deset dílů. Od 9. října na Prima SHOW a od 10. října na Primě. Těšte se na vše, co svatební den může přinést, a sami si vyberte, který styl dne D je pro vás ten nejdokonalejší.

Dokureality Den jak sen můžete sledovat také zpětně on-line na iPrima.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.