Leoš Mareš šokoval cizí nevěstu. Rozlučku se svobodou prožila s kapesníkem v ruce

Den jak sen (1) - Leoš Mareš na rozlučce se svobodou

„Sem tak opilá, nebo se mi zdá?“ O tom, že si na své rozlučce se svobodou zazpívá u vína v přátelském objetí s Leošem Marešem a jeho hity, se slečně Laďce ani nezdálo. Krátce před koncem její cesty ke štěstí se milé blondýnce díky překvapení od produkce svatební dokureality splnil i další životní sen. Podívejte se na exkluzivní bonusové video ze zákulisí.

Zamilovaní Laďka Papíková s o patnáct let starším Honzou Ládrem chystají pod drobnohledem kamer dokureality show svatbu. Jeden bod ovšem v jejich plánech rozhodně nebyl a kromě televizního štábu o něm skutečně nikdo z vystupujících neměl tušení.

Po náročných přípravách svatby snů, které se neobešly bez chvilek pořádného emočního vypětí i krize, nastal večer patřící rozlučce se svobodou. Na tu svoji rozhodně nezapomene právě Laďka. Do posledního momentu byla přesvědčená, že si konečně od všeho oddechne a svůj den jak sen oslaví jen s partou kamarádek – družiček. To se ale spletla.

Ahoj, já jsem Leoš Mareš

Když do rodinného domu, kde oslavu pořádala, vstoupil s pozdravem: „Ahoj, já jsem Leoš Mareš" její nejoblíbenější moderátor i zpěvák, málem to s Laďkou seklo. Chvíli se nezmohla na slovo a jen vytřeštěně koukala, jestli se jí Leoš v blyštivé flitrové party bundičce jenom nezdá. Jak známo, Mareš má podobné situace rád a proplouvá jimi jako ryba ve vodě. Na Laďku se mile usmívá, žertuje, chová se přirozeně, jako by byl mezi svými. Úvodní šok střídá společné zpívání Leošových hitů, pohodová zábava, kterou především Laďka skrápí slzami štěstí.

„Já mám na vás ještě jednu prosbu na závěr,“ přišel ještě Leoš před odchodem s prosebným pohledem za nevěstou a v její tváři se opět objevilo zaskočení. „Mohl bych se s váma, prosím vás, vyfotit,“ požádal vzápětí přítomné dámy o společné selfíčko a ještě dodal, že to ale nebude na jeho mobil, ale na jejich. „Já nemám telefon,“ oznámí nejdříve, pak se chopí telefonu jedné z dívek, které litují, že se do záběru určitě všechny nevejdou. „Já to fotím, já to zvládnu. Živím se tím,“ uklidní situaci Leoš, nahodí patku, cvak a společné selfíčko je na světě. Jak uvidíte v premiérové show Den jak sen už v neděli večer na Prima SHOW, na to se rozloučí a tak jak se dívkám zjevil, rychle zase zmizí.

Intenzivní návštěvu pak stihnou ještě probrat. „Ještěže jsme nebyly opilý, že jsme to vnímaly,“ komentují návštěvu a nešetří přípitky – na vydařenou rozlučku se svobodou i následující velký den. Jak se tvrdohlavá Laďka s pohodovým Honzou seznámili a byla jejich svatba nakonec tak pohádková, jak si ji nevěsta přála? Jejich cesta ke vztahu nebyla jednoduchá. Laďka je na mateřské dovolené a studuje, partner Honza má děti tři. Jen jedno ale společné s Laďkou. Uvidíme. Třeba tak, že protiklady se přitahují a vyjdou vstříc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.