Jana si přála svatbu zámeckou, její přítel Jarda chce fotbalovou. Najdou snoubenci kompromis?

Den jak sen (2) - upoutávka

Ve svatební dokureality se chystá netradiční veselka. Přípravy ale mají jeden háček. O tom, že by se Den jak sen zamilovaného páru měl konat na fotbalovém hřišti, sní pouze jeden ze snoubenců.

Rozložení sil na další chystané veselce, jejíž přípravy svěřili hlavní aktéři pod drobnohled kamer dokureality Den jak sen, je jasné. Jana chce velkou svatbu – zámeckou a se vším, co k takové události patří. Ovšem její nastávající Jaromír si představuje veselku spíš skromnější, ale fotbalovou. Takže pěkně na hřišti. Kdo se bude bát, že má zaječí úmysly, a proč takto neotřelý prostor? Prosadí si nevěsta svou, nebo dojde postupně ke kompromisu?

Jaromír se považuje za obyčejného chlápka, v jehož hrudi bije srdíčko fotbalisty. Na prahu padesátky se chce usadit. Jeho vyvolenou je Jana, s níž zatím žijí v Praze. Časem se ale plánují přestěhovat do Jaromírových rodných Ratíškovic. Janě se plán zamlouvá i proto, že by tam mohla mít svého koně, a splnit si tak svůj jezdecký sen.

Jana s Jaromírem se seznámili na služební cestě v zahraničí. První krok ale prý musela udělat ona. Jak proběhlo jejich první rande? A hlavně kde? Jaké kroky vedou k žádosti o ruku? Dívejte se a zjistíte také to, jak lampa může zamávat pocitem z toho druhého. Určitě nečekejte, že Jaromír Janu svítidlem oslnil a byla ruka v rukávě.

Jana pochopila, že by si spolu mohli rozumět až po několika schůzkách. Protože jak tvrdí Jaromír, je mentálně méně vyspělý, zatímco Jana více. A tak šli do vztahu s tím, že chtějí dítě. Oba. Což se jim splnilo. Splní se jim také svatební sny?

Tihle dva zamilovaní sice došli ke kompromisu, ovšem Jaromír se v průběhu příprav přizná k noční můře – bojí se, že uteče od oltáře. Jana snoubencovy obavy neprožívá. „To se mu jenom zdá, není to realita a nevěřím tomu, že by mě tam nechal,“ je přesvědčená a Jaromír svoji nastávající doplňuje: „To bych si u nás na vesnici, kde svatba bude, nemohl dovolit.“ K ženichovi na útěku tedy snad na svatbě nedojde.

Příběh Jany a Jaromíra plný emocí a nečekaných situací můžete sledovat v pondělí 17. října ve 21:35 na Primě nebo zpětně na iPrima.cz. Průvodcem bude opět herečka, zpěvačka a moderátorka Monika Absolonová.

Kdy došlo k žádosti o ruku, byl při ní Jaromír nervózní a tušil někdo, co se chystá? Jak mají partneři zvládnuté tradiční postupy a jsou rodiny z protějšků svých dětí nadšené? A jak se jim bude líbit představa, že společenskou obuví mají být tenisky? To a více prozradí další premiérový díl dokureality Den jak sen.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.