Celebrity

17. listopadu 2022 16:25

redakce Prima Ženy

Olga Lounová porodila svého prvního potomka. Jméno miminka odkazuje na krásu a něhu

Zpěvačka Olga Lounová (41) přivedla na svět první dítě. S přítelem Janem Kreglem přivítali na světě dceru, která dostala krásné jméno Arianne.

Populární zpěvačku potkalo obrovské rodinné štěstí. Olga Lounová porodila holčičku, která dostala jméno Arianne. O porodu informovala na svém Instagramu.

„Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě a to z Tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny. Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí, a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnější bytost ve Vesmíru,“ napsala dojatá maminka. Malá holčička po porodu měřila 50 centimetrů a vážila 3 160 gramů.

Jméno Arianne je řeckého původu, je variantou jména Ariadné. Něžné dívčí jméno znamená krásná, ctihodná či žádoucí.

Maminka i miminko jsou v pořádku. Velmi se raduje také šťastný tatínek Jan Kregl, který pracuje jako asistent hlavního kouče hokejového týmu Rytíři Kladno.

Nechala si zmrazit vajíčka

Lounová na sebe výrazně upozornila v roce 2018. Tehdy oznámila, že si pro jistotu nechává zmrazit vajíčka. „Četla jsem o Googlu, že platí zaměstnancům zmražení vajíček. Tak mě napadlo nechat si to udělat taky. Říká se tomu social freezing. Nikdy nevíte, jak na tom zdravotně budete. Když je ženské přes třicet, je to dobrá pojistka,“ uvedla tehdy pro deník Blesk.

Těhotná Lounová fotila pro pánský magazín:

Sdílejte článek
Štítky miminko porod krása děti Olga Lounová Ariadna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.