Čekám dítě, svěřila se písní zpěvačka Olga Lounová a poprvé ukázala i svého přítele

Žena v zenu - Olga Lounová

Zpěvačka a herečka Olga Lounová se originálním a něžným způsobem svěřila s tím, že se její rodina rozroste o miminko. Natočila píseň o lásce, kde ukazuje svoje těhotenství.

„Tohle je asi můj nejintimnější videoklip, ale moc bych se o to s vámi chtěla podělit,“ napsala zpěvačka, skladatelka, herečka a také závodnice rallye Olga Lounová na sociálních sítích ke své nové skladbě, kterou nazvala prostě Patříme k sobě.

Zpěvačka se s novinkou svěřila na Instagramu prostřednictvím svého nového a velmi něžného a intimního videoklipu, v němž nechybí ani snímky z ultrazvukového vyšetření.

„Patříme k sobě“ je podle Olgy Lounové písní pro všechny, kteří berou lásku jako důležitou část svého života. „Ať už s někým strávíte jen pár nádherných let, stojí za to se o to stále pokoušet. Tento videoklip je mou srdeční záležitostí, nejen proto, že mi tam hrají rodiče, moje sestra Eliška a úžasná kamarádka Anetka a holčička mojí nejlepší kamarádky, ale taky láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem,“ popsala těhotná umělkyně velmi něžný klip natočený v tlumených barvách.

Pro jedenačtyřicetiletou Olgu Lounovou to bude první potomek. Jako herečku ji mohli diváci vidět například v seriálech Ošklivka Katka nebo Vyprávěj, ale více než herectví se věnuje hudební dráze. Mezi její dosud největší hity patří Láska v housce s Xindlem X a autorské skladby K výškám a Brány svaté.

Věnuje se i závěsné akrobacii a thajskému boxu, závodí v rallye a potápí se. Angažuje se i v aktivitách na podporu lidských práv.

Zdroj: autorský text, Instagram Olgy Lounové, Wikipedie

Sdílejte článek
Štítky Karel Gott láska Instagram videoklip herec Karel Janeček Olga Lounová Wikipedie Xindl X CineStar Anděl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.