Celebrity

29. srpna 2022 07:30

Josef Šťastna

Roman Šebrle představil novou přítelkyni. Řekl, kde sympatickou blondýnu poznal

Desetibojařská legenda a moderátor televize Prima Roman Šebrle (47) bude definitivně volný, protože s manželkou Evou dokončují rozvod. Budou ale u něj mí šanci všechny zájemkyně? Tak to rozhodně nevypadá. Ukázal totiž ženu, kterou intenzivně líbal na dovolené, a v magazínu Showtime prozradil, že se jmenuje Lenka.

Roman Šebrle dokončuje rozvodové peripetie a během letní párty FTV Prima přiznal, že mu do života vstoupila jiná žena. Tehdy ještě nechtěl prozradit více, pouze uvedl, že nová kráska není z mediální branže.

Ještě než skončily prázdniny, vyrazil si Šebrle do Itálie – a po svém boku má pohlednou blondýnu. Na fotografii, kterou zveřejnil na sociálních sítích, ji přitom líbá tak intenzivně, že lze téměř s jistotou tvrdit, že nepůjde o kamarádku.

Moderátor a legendární desetibojař Roman Šebrle prožívá zamilované léto.

Posted by Prima ŽENY on Sunday, August 28, 2022

„Je to blondýna z Londýna,“ smál se sympatický moderátor v krátkém vyjádření pro Primu. Jeho tajnůstkaření však netrvalo dlouho. O pár hodin později totiž přidal další informace. „Ano, je to moje nová přítelkyně. Jmenuje se Lenka a jsme spolu asi tři měsíce. Poznali jsme se v Praze,“ prozradil v magazínu Showtime. Lenka je podle webu iDnes.cz maminkou čtyř dcer. Bydlí nedaleko Brna a vyrábí dorty na zakázku. Ze snímku na Instagramu lze odhadovat že je lehce podobná Šebrleho manželce Evě.

„Je pravda, že ještě nejsem úplně oficiálně rozvedený, ale léto si užívám. Nejsem takový, že by to bylo něco nestálého, takže vždycky mám něco stálého,“ prozradil bývalý atlet redakci magazínu Showtime před měsícem. Tehdy ještě nechtěl být konkrétní. Každopádně moderátor prožívá zamilované léto a je to na něm vidět.

Roman Šebrle si váží toho, že rozvod s manželkou Evou probíhá v klidu a spěje do poslední fáze. Do konce roku by tak atletická legenda měla být volná. Bývalý desetibojař uvedl, že s manželkou vychází dobře a je hlavně rád, že zůstanou dál skvělými rodiči, protože spolu mají dva krásné syny. Na všem zásadním se s Evou dohodli, což Šebrleho taktéž těší.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.