Celebrity

27. května 2022 08:31

Josef Šťastna

Rázná slova o rozvodu. Alex Mynářová řekla, zda s manželem Vratislavem mají krizi

V manželství Alex Mynářové (39) a Vratislava Mynáře (54) má být údajně dusno kvůli tomu, že manželé se dosud nedohodli, kde budou žít, až Mynář skončí svou misi na Hradě. Dokonce padají slova o rozvodu. Redakce Prima Ženy získala od manželky hradního kancléře jasné vyjádření. Žádný rozvod se nechystá.

Na začátku roku 2023 se uskuteční prezidentské volby a skončí působení Miloše Zemana v prezidentské funkci. Nový prezident si přivede vlastní tým lidí a na Hradě skončí také Vratislav Mynář. To podle spekulací některých zdrojů má být důvodem manželské krize v jeho vztahu.

Alex Mynářová pro web eXtra.cz poskytla krátký rozhovor na téma, že pár se ještě nedohodl, kde bude žít. Alex touží žít v Praze, Vratislav se údajně chce vrátit do Osvětiman, kde má zázemí.

„V okamžiku, kdy Miloš Zeman skončí v úřadu, můj manžel končí jako kancléř. Nebude pokračovat a nebude chtít jít do jiné veřejné funkce. Vrátí se ke své práci, u které skončil, než se stal kancléřem, a zřejmě se vrátí na Moravu,“ měla sdělit moderátorka pro eXtra.cz. Bulvární web začal rozpracovávat linku, že u manželů probíhá krize a padají slova o rozvodu.

Podobné články

Podívejte se na některé kauzy, které jsou s Mynářem spojené:

Rozvod nebude, směje se Alex Mynářová

Redakce Prima Ženy manželku hradního kancléře, se kterým má dva syny, kontaktovala. Ta se spekulacím o krizi jen zasmála.

„Nerozvádím se," uvedla pro Prima Ženy dobře naladěná Alex, která si Vratislava Mynáře vzala v roce 2015. Pár se seznámil v televizním studiu, kam byl Mynář pozván jako host.

Zajímavý pohled na mezilidské vztahy můžete sledovat od 30. května každý všední den večer na Prima SHOW, kde startuje pořad Singl Švindl. V něm o výhru bojují jedna dáma, tři zadaní muži a jeden single. Žena během návštěv v jejich domácnostech musí odhalit, kdo z pánů je nezadaný a nebojí se při tom použít veškeré své ženské zbraně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.