Celebrity

25. března 2022 20:40

redakce Prima Ženy

Taťána Kuchařová po rozvodu: Zvykám si být single. S Ondřejem nemluvím, nejde to

Exkluzivní rozhovor s Taťánou Kuchařovou

Pár dní před loňskými Vánocemi prožívala Taťána Kuchařová jedno ze svých nejhorších období vůbec. V médiích se objevily fotografie, na nichž se muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý důvěrně chová ke své kolegyni z divadla. Následovalo veřejné prohlášení o rozchodu, se kterým se modelka těžko vyrovnávala. Nyní je hvězdný pár oficiálně rozvedený a Taťána se vrátila zpět ke svému dívčímu příjmení.

Na závěr roku 2021 Taťána Kuchařová rozhodně nevzpomíná ráda. „Měla jsem dvě možnosti: Buď se z toho složit, což byl asi i záměr, nebo se zvednout a jít dál. Bylo to těžké a náročné a myslím, že se to dalo udělat jinak, s noblesou,“ narážela modelka v pořadu Showtime na způsob, jakým se jejich vztah s Ondřejem Gregorem Brzobohatým rozpadl. Přiznala zároveň, že podobný průběh absolutně nečekala.

„Do poslední chvíle to byly jenom patologické lži. To na tom bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříš a někoho miluješ se vším všudy i s těmi temnými stránkami, najednou přijde takovýto úplný zlom. Ještě je to čerstvé, chce to nějaký čas,“ svěřila se v reportáži. Podle vlastních slov si ale na single život pomalu zvyká a baví se tím, že se jí známí neustále snaží někoho dohazovat.

Přesto má jasno v tom, že žádnou novou známost momentálně nehledá. „Teď se koncentruju na sebe, svoji práci. V dubnu budu hodně cestovat, v květnu taky. Potřebuju čas, abych to strávila. Bylo neskutečné, jak to celé proběhlo. Je to velká zkušenost a zklamání, myslím, že si tyhle věci jen tak nezopakuju,“ uvedla a následně potvrdila, co už mnozí tušili: „Už jsme oficiálně rozvedeni.“

S Brzobohatým nekomunikují, pomáhá jí práce

Řízení proběhlo bez jejich účasti v polovině března a Taťána se rozhodla přijmout zpátky dívčí příjmení Kuchařová. Nyní ještě řeší nutné porozvodové záležitosti, s Brzobohatým spolu ale podle jejích slov nekomunikují. „Nejde to, už vůbec nechci…“ prohlásila modelka rezolutně. Dávno bydlí sama v jiném bytě, který se však nachází ve stejné lokalitě blízko Vltavy jako bydliště jejího exmanžela. Na to, co by se stalo, kdyby se potkali, odmítá myslet. „Bylo by lepší, kdyby ne. Aspoň zatím,“ je přesvědčená.

Přicházet na jiné myšlenky jí pomáhá i pracovní vytíženost. Sílu jí dál dodává Nadace Krása pomoci a vzácní lidé, kteří se do jejích projektů zapojují. A věnuje se také dalším aktivitám. Nedávno například na svém instagramovém profilu zveřejnila snímky ve spodním prádle, které nafotila pro jednu luxusní značku.

A nešlo si nevšimnout, že postavu má stále perfektní, dokonce údajně shodila i pár kilogramů. „Když je stres, to se hubne jedna radost. Ale sešlo se to. Mám spoustu nových spoluprací, teď jsem navrhovala svoji kolekci, budeme ji fotit na Mallorce v dubnu,“ potvrdila, že o pracovní nabídky skutečně nemá nouzi.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.