Písařovicová o údajném vztahu s Brzobohatým: Nejsem důvodem krize ani rozvodu

Ondřej Brzobohatý promluvil

Po březnovém rozchodu Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého v posledních dnech vyplulo na povrch, že muzikant údajně tvoří pár s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Ani jeden z aktérů se k informaci nechtěl vyjadřovat, promluvila pouze modelka, která zvěsti nepřímo potvrdila. Nyní však přišla s exkluzivní reakcí i Písařovicová.

Jakmile se zprávy o údajném vztahu Ondřeje Brzobohatého a Daniely Písařovicové objevily v médiích, muzikant odmítl situaci komentovat. „Já na to nebudu odpovídat, nebudu na nic odpovídat. Nebudu přikládat jakýmkoliv polínkem do bulvárního ohně,“ řekl v pořadu Showtime. Jeho diskutovaná nová partnerka v souvislosti s informací o jejich lásce mlčela zcela.

Sdílnější tak byla pouze Taťána. A svými slovy nepřímo potvrdila, že romance jejího exmanžela, s nímž se rozvedla v polovině března, zase tak nová není. „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct... Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ napsala v SMS zprávě.

Písařovicová prý důvodem rozvodu nebyla

Stejnou formou se nakonec ke svému údajnému randění s muzikantem vyjádřila také Daniela. „Nikdy jsem nebyla důvodem krize či nakonec rozvodu Ondřeje a Taťány. Proto mi přijde nepatřičné, abych se k tomu jakkoliv vyjadřovala,“ reagovala na dotaz webu Prima Ženy. Nad jejich vztahem tak stále visí otazníky.

Moderátorka přitom nedávno během natáčení pořadu Inkognito prozradila, že po skončení ve veřejnoprávní televizi má mnohem více volného času a prostoru věnovat se sama sobě a především svému soukromí. „Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě,“ odpověděla s úsměvem na otázku zamilovaná Písařovicová. Více však neprozradila.

To Kuchařová si naopak pomalu zvyká na single život, a přestože se jí její kamarádi snaží dohazovat nápadníky, ona podle vlastních slov žádnou novou známost nehledá. Potřebuju čas, abych to strávila. Bylo neskutečné, jak to celé proběhlo. Je to velká zkušenost a zklamání, myslím, že si tyhle věci jen tak nezopakuju,“ přiznala modelka s tím, že jí její exmanžel patologicky lhal a už s ním vůbec nechce komunikovat. „Nejde to,“ shrnula stručně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.