Kuchařová nepřímo potvrdila vztah Brzobohatého s Písařovicovou: Trvá to už půl roku

Vyjádření Kuchařové k prohlášení Brzobohatého

Na závěr minulého roku oznámil jeden z nejhezčích párů českého showbyznysu konec. Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý už jsou rozvedeni. Bývalá Miss World několikrát naznačila, že jedním z důvodů byla i Ondřejova nevěra. Teď v pořadu Showtime nepřímo potvrdila spekulace o vztahu Brzobohatého s moderátorkou Danielou Písařovicovou.

Rozvod Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) a Taťány Kuchařové (34) proběhl v polovině března, a tak už bývalým manželům nic nebrání v tom, aby začali žít nový život po boku jiného partnera. Herec Ondřej Brzobohatý se měl nějakou dobu vídat s tanečnicí Zuzanou Pilnou. Teď se však v médiích objevila informace o tom, že randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), která je o deset let starší než Taťána.

Tuto informaci herec nechtěl komentovat. „Já na to nebudu odpovídat, nebudu na nic odpovídat. Nebudu přikládat jakýmkoliv polínkem do bulvárního ohně,“ řekl Brzobohatý v pořadu Showtime. Ani jeho údajná nová láska se k jejich vztahu nechtěla vyjádřit. Během natáčení pořadu Inkognito se však možnou láskou netajila a prozradila, že prostor na soukromý život, co se týče vztahů prý má. „Jsem šťastná v osobním životě, ano,“ odpověděla na otázku moderátorky.

Kuchařová jejich vztah nepřímo potvrdila

Modelka Taťána Kuchařová se zatím do žádného vztahu nehrne, ale o zájem mužů prý nouzi nemá. „Teď se koncentruju na sebe, svoji práci. V dubnu budu hodně cestovat, v květnu taky. Potřebuju čas, abych to strávila. Bylo neskutečné, jak to celé proběhlo. Je to velká zkušenost a zklamání, myslím, že si tyhle věci jen tak nezopakuji,“ uvedla modelka před časem v pořadu Showtime.

Co se nového vztahu jejího exmanžela týče, byla to pro ni také novinka. „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct... Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ uzavřela celou situaci Táňa.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.