Celebrity

28. března 2022 11:50

Karolína Oehmová

Daniela Písařovicová už není sama! Krásná moderátorka přiznala přítele

Daniela Písařovicová má přítele

Daniela Písařovicová je známá převážně z oblasti zpravodajství a publicistiky. Zanedlouho ji však diváci uvidí i v zábavné show, kde odhodí svou známou seriózní tvář. V jaké roli se představí, vám sice zatím neprozradíme, zato se ale dozvíte, co bylo její vysněnou profesí a jestli už potkala lásku.

Jde jí to skvěle, přesto Daniela Písařovicová nikdy netoužila být zpravodajskou moderátorkou. Její sny byly trochu někde jinde. Celou základní školu chtěla být paní učitelkou, jednoho dne ale prozřela. „Pak jsem zjistila, že nemám absolutně žádnou trpělivost na to, abych někomu něco vysvětlovala. Navíc nechápu, když někdo něco nechápe,“ vysvětluje moderátorka.

Její vysněná dětská profese sahala až do nebe. Chtěla být totiž letuškou a zažívat dobrodružství za hranicemi našeho státu. „Narodila jsem se v roce 1978, což bylo ještě za komunismu, a letušky aspoň někam lítaly. To mi přišel naprostý luxus," vzpomíná.

Krásná moderátorka už není sama

Od doby, kdy skončila na nejsledovanější veřejnoprávní televizi, má Daniela mnohem více volného času a prostoru věnovat se sama sobě. Našel se už konečně v jejím životě i čas na lásku? „Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě,“ přiznala s úsměvem zamilovaná Písařovicová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.