Celebrity

23. srpna 2022 12:40

Josef Šťastna

Pavla Tomicová přišla o manžela kvůli těhotné kolegyni. Potkala se s ní v seriálu

Osud někdy lidem umí nachystat bolestivé rány. Své by o tom mohla vyprávět Pavla Tomicová (60), od které po 19 letech odešel manžel Ondřej Malý (56). Ten nově tvoří pár s herečkou Kristýnou Kociánovou (37). Zmíněné ženy nespojuje jen stejný muž, ale i to, že obě hrály v seriálu Slunečná.

Herečka Pavla Tomicová prožívá složité životní období. Po 19 letech ji opustil manžel Ondřej Malý, který zahořel láskou k mladší herecké kolegyni Kristýně Kociánové. Definitivní rozhodnutí učinil v momentě, kdy se dozvěděl, že je jeho nová láska těhotná.

„Když mu Kristýna sdělila sladké tajemství, konečně měl pořádný důvod Pavlu opustit. Je to srab jako všichni ostatní chlapi,“ uvedl zdroj deníku Blesk. Fotografie pak Malého a Kociánovou zachytily na ulici a vypadá to, že herečka bude brzy rodit.

Zdá se, že Pavla Tomicová do poslední chvíle bojovala o to, aby si manžela udržela. Na karlovarský filmový festival ji například doprovázel syn Adam a herečka tvrdila, že její muž nepřijel kvůli pracovním povinnostem. Viditelně pohublá Tomicová s novináři nekomunikuje a zdroje z jejího okolí uvedly, že rozpad manželství nese špatně. „Pořád se strachovala, co tomu řeknou lidi. No co by řekli? Že je Ondra pěkný pacholek! Nic víc,“ dodala její kamarádka pro Blesk.

Kristýna Kociánová se objevila v seriálu Slunečná

Český herecký rybníček je poměrně malý, není proto zas tak překvapující, že se obě herečky představily v seriálovém fenoménu Slunečná. Tomicovou diváci milují jako Álu Konvičkovou, Kociánová se v seriálu objevila jako žena, která přijela zachránit Toma (Filip Blažek), jenž se stará o dva malé syny. Hrají proto na sociálku divadýlko, že tvoří pár a o děti se vzorně starají. S Filipem Blažkem se přitom Kociánová potkala už v seriálu Krejzovi.

„Musím říct, že když jsem nastoupila do Slunečné, měla jsem respekt. Byla jsem nervózní, ocitla jsem se v novém prostředí a ze začátku jsem docela dělala i přeřeky. I když má člověk herecky už něco za sebou, je pokorný, když někam přijde jako nováček,“ uvedla pro Primu Kociánová. Zdá se, že před oblíbeným seriálem měla více pokory než před Pavlou Tomicovou...


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.