Herečka Pavla Tomicová se nikdy nelíčí a nejraději odpočívá. Smích už krotím, říká

Sympatická herečka Pavla Tomicová slaví své 60. narozeniny. Známá je především pro své nezaměnitelné role a nakažlivý smích, kterým strhne každého. Jak zvládá skloubit práci, vztah a osobní život?

Hvězda seriálu Slunečná a nyní ZOO Pavla Tomicová vždy září jako sluníčko a její pozitivní energie sálá i skrze televizní obrazovky. Pokud byste ji měli podle něčeho identifikovat, určitě to bude její nezaměnitelný a nakažlivý smích. V minulosti však herečka přiznala, že jí občas dělal problémy. „Bála jsem se, že ruším lidi v kině, nebo v divadle. Už se snažím krotit, protože jsem se u toho i hodně hýbala, tak abych si nerozbíjela hlavu nebo tak,“ popisovala s humorem herečka pro pořad Showtime.

Zároveň dodala, že někdy nastanou situace, kdy to tak úplně nejde ovlivnit. „Je to bohužel takovej přetlak, že to musí ven. Ale měla jsem s tím problémy v rolích, kdy se ta postava neměla smát jako já. Ale já to prostě jinak neumím,“ vysvětlila Tomicová.

Líčení u ní nikdy nebylo na denním pořádku

Sama herečka se netají tím, že s make-upem veliká kamarádka není. Celý život se prý nelíčí. Když se tedy svěří do rukou profesionálů, je to pro ni i její blízké velká změna. „Moje maminka mi říká, když něco natáčím, 'Zase z tebe udělali člověka.' Já to nemám ráda, jsem takovej typ, že bych to během chvilky smazala, protože si furt někam sahám. Nikdy jsem neměla tu potřebu,“ prozradila na sebe Tomicová.

V minulosti si prošla i razantní změnou vzhledu. Celý život bojovala s nadváhou a vyzkoušela nespočet různých diet. Později však dospěla do bodu, kdy zjistila, že kromě špatného stravování u ní hraje i významnou roli psychika.

„Během jedné kúry mi k mému překvapení pan dietolog řekl, že jsem podvyživená, což by mě ani ve snu nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím. Že žádné diety držet nemusím, ale měla bych se naopak pořádně nadlábnout. Neměla jsem zkrátka ten správný režim. Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nikdy nechybělo,“ popsala dříve herečka pro Prima Ženy. Díky účinkování v taneční soutěži se jí dříve podařilo shodit 20 kilogramů.

S manželem prý nejdřív byli jako bratr a sestra

Pavla Tomicová je vdaná za svého hereckého kolegu Ondřeje Malého, se kterým má dvě děti - dceru Anežku a syna Adama. Poznali se v divadle a z její strany to byla láska na první pohled. „Byla jsem se na něj podívat v Divadle Na zábradlí, když hrál Francka v Maryše, protože mi měl dělat partnera ve hře Její pastorkyňa. A musím říci, že mě zaujal hned. Byla jsem zamilovaná dříve než on,“ vyprávěla o osudovém setkání herečka.

Zkoušet však prý společně začali až rok potom. „Ještě bylo nějaké období, říkali nám, že jsme jako bratr a sestra, že jsme velcí přátelé. Ondrášek mi ještě pomáhal s nějakou mojí minulostí, byl to velký kamarád, než se to přesunulo do partnerského vztahu. To bylo hrozně hezké,“ prohlásila dříve Tomicová v rozhovoru pro Český rozhlas.

Sdílejte článek
Štítky životní styl hubnutí vztahy nadváha herečka Pavla Tomicová Ondřej Malý

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.