Celebrity

20. října 2022 12:44

redakce Prima Ženy

Těhotná Olga Lounová je hrdá, že v magazínu pro pány může ukázat břicho

Zpěvačka Olga Lounová (41) spojila síly s pánským magazínem a dostala se na titulní stranu i v jiném stavu. Na svůj počin je velmi pyšná. Z výsledných fotek je opravdu nadšená.

Na titulní straně listopadového čísla slavného pánského magazínu pózuje Olga Lounová. Na titulku se dostala jako vůbec první těhotná žena.

„Pózovat na titulní straně Playboy magazínu je pro mě ctí,“ řekla Olga při propagaci magazínu a dodala: „Jsem hrdá na to, že jsem první ženou v České republice, která v těhotenství pózuje pro Playboy. Pro ženu je to nádherné období a jsem ráda, že se o ten krásný dar mohu podělit se čtenáři.“

Během jednoho dne, kdy deštivé přeháňky střídaly sluneční svit, vznikly pod taktovkou fotografky Anny Koniaevy úchvatné snímky s podtitulem Smyslná, těhotná a stále sexy...

„S výsledkem jsem nadmíru spokojená a věřím, že snímky osloví nejednoho čtenáře a budou pro něj inspirací, jak lze ztvárnit fotografie ženy v pokročilém stadiu těhotenství a zachovat její sex-appeal. Žena se může cítit sexy i v těhotenství. Její tělo, přirozené změny ani sex nemusí byt tabu, ale naopak. Vždyť je to vlastně oslava života. Těhotenství je nejpřirozenější věc. Nebojme si ho vychutnat a užít,“ myslí si žena, která se prosadila i jako moderátorka a závodnice.

Při pohledu na fotky v pictorialu nelze než konstatovat, že Olžiny křivky jsou zkrátka dokonalé i s těhotenskym bříškem. Listopadové vydání dále nabízí rozhovor s Romanem Šmuclerem a na 20 otázek odpovídá Honza Dědek. Listopadové číslo Playboye je v prodeji už od 20. října.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.