Nejtěžší vysílání v životě. Gabrielu Laškovou kvůli vraždě dítěte přemohly emoce

Emoce moderátorky u zprávy o tragédii v Krkonoších

Moderátorka Hlavních zpráv na Primě Gabriela Lašková (32) má za sebou nejtěžší vysílání v životě. V úterý večer ji přemohly emoce, které vyvolala reportáž o vraždě dítěte v Krkonoších.

V pondělí odpoledne našla horská služba v lese u Růžové hory v Krkonoších tělo čtyřicetileté ženy a jejího dítěte, tříletého chlapce, po kterých tři dny policie i záchranáři pátrali. Podle kriminalistů byl chlapeček zavražděn matkou, ta pak spáchala sebevraždu.

Nejdříve moderátorka informovala o úmrtí tříletého Adámka, kterého uškrtila jeho matka. Následně Lašková začala rekapitulovat podobné případy, které šokovaly Česko. V tu chvíli ji přemohly emoce a začal se jí klepat hlas. Do očí se draly slzy.

Podobné články

Nebýt Petra, který nás během reportáže o tragédiích podržel, ač věřím, že jako milující táta prožíval také velmi těžké chvíle, nezvládla bych to. I když si říkám, že už bych měla být po letech ostřílená a připravená na cokoliv, není to tak. Jsou situace, které mě zaskočí a emoce jsou silnější. Těch témat je hodně, ale když mluvíte o něčem tragickém v souvislosti s dětmi, můžu být sebevětší profík, ale vždy si to beru do jisté míry osobně. Rve mi to srdce, vysvětlila divákům Lašková přes svůj instagramový profil.

Rve mi to srdce. Jsem máma dvou úžasných kluků, kteří jsou celý náš vesmír. Na takové emoce se nedá připravit, někdy jsou jednoduše silnější. Děkuju i Ondrovi, který mě zachránil na konci vysílání, dodala zkušená moderátorka.

Případ zasáhl i herečku Evu Burešovou

Událost zasáhla i další, reagovala třeba herečka a zpěvačka Eva Burešová (29). Na Instagramu napsala: „Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my, dospělí, ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je s sebou,“ zdůraznila.

Pak také ukázala, jakou drsnou odpověď dostala na svůj vzkaz od jednoho ze sledujících. Zpráva plná nadávek ji zaskočila a jak uvedla, situaci tyto výlevy nijak nepomohou: „Jsou vlastně tyto diskuse plné nenávisti a urážek potřeba v této době? Kam taková diskuse vede? Šílenost,“ dodala k příspěvku, který sdílela na svém profilu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.