Celebrity

12. listopadu 2022 06:10

Vanesa Havlíková

Eva Burešová a Přemek Forejt: 5 outfitů, ve kterých tato dvojice překvapila

Herečka Eva Burešová (29), hvězda seriálů ZOO a Slunečná, a její partner, šéfkuchař Přemek Forejt (35), spolu tvoří pár již dva roky. V srpnu se stali rodiči malého Tristana Williama a láska mezi nimi stále jen kvete. Mezi fanoušky je tento pár velmi oblíbený a inspirativní. Vždy když se objeví ve společnosti, okamžitě poutají pozornost svým stylem. Jaký outfit právě této dvojice patří mezi vaše nejoblíbenější?

Módní inspirace se dá hledat takřka kdekoliv. Někdo se rád inspiruje během procházení tisku a webových stránek či e-shopů s módou. Pro někoho jsou inspirací módní přehlídky slavných návrhářů či oblíbené týdny módy. A někdo hledá inspiraci v outfitech slavných osobností, které udávají aktuální módní trendy.

Styl Evy Burešové a Přemka Forejta by se dal shrnout tak, že i když je každý jiný, přesto jsou společně překvapivě sehraní.

Kostýmek jako trend letošního podzimu

Představitelka Týny Popelkové ze seriálu Slunečná či Viky ze seriálu ZOO a její partner Přemek se společně v těchto outfitech objevili na karlovarské kolonádě, kde dvojice ihned upoutala pozornost. Eva zvolila kostým v trendy béžové barvě, který byl volného střihu a kalhoty s vysokým pasem, které patří k hitům letošního podzimu. Outfit rozbila barevnými brýlemi, které by pro někoho mohly být příliš dominantní, ale samozřejmě je to otázka vkusu.

Přemek zvolil nestárnoucí klasiku v podobě bílé košile, tmavých kalhot a bílých tenisek. Outfit doplnil o klobouk, který se drží stále mezi trendy kousky.

Jako princ a princezna

Občas je potřeba pohodlný každodenní outfit vyměnit za velkou večerní róbu a hodit se do gala. Právě tento společenský outfit patří mezi fanoušky této sympatické dvojice vůbec k těm nejoblíbenějším. Dvojnásobná maminka Eva se v rámci slavnostní události oblékla do krásné černé róby, ke které obula stříbrné střevíčky, své vlasy pak uhladila do copu. Přemek působil o něco ležérněji, protože k obleku zvolil tenisky, ale i přesto patřil pár tento večer k těm nejkrásnějším.

Outfit ve stylu 80.let

S výběrem outfitu na párty ve stylu 80.let, kde byl předepsaný dress code si dala dvojice pořádně záležet. Eva zvolila volnou koženou bundu a modré džíny. Svůj look ale nejvíce vyšperkovala doplňky. Speciálními prstýnky, céčky či gumičkou na ruce. Přemek zvolil výrazné brýle se zářivou šňůrkou, které z celého outfitu vynikaly nejvíce. Jednoznačně byli nejlépe oblečeným párem celé párty.

Netradiční outfit

Velmi netradiční a ojedinělý outfit oblékl pár během natáčení společného hudebního klipu Žena z oceli. Proměnili se v něm v bojovníky i milence zároveň a opravdu jim to moc slušelo.

Trocha extravagance

Romantické šaty s volánky v bílo-zlaté barvě zvolila Eva Burešová k příležitosti předávání cen Českého slavíka v minulém roce. Prvky romantismu do vysoké módy patří už nějaký ten pátek a rozpuštěné vlasy krásu této róby jen podtrhly. Partner Přemek zvolil extravagantní červený oblek, který skvěle sladil s bílou košilí, černým motýlkem a černými brýlemi.

Eva Burešová zářila na Českém slavíkovi. Podívejte se na nejlepší fotky ze slavnostního večera:

Eva Burešová a Přemek Forejt společně nazpívali duet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.