Haďák varuje Filipa před neštěstím. Po rituálu v Amazonii má věštecké vize

ZOO (103) – Filipe, jeď za rodiči

Šimon Bilina (27) nepřivezl jako Adam Hruška z amazonského pralesa jen důkaz o smrti svých rodičů, ale díky pobytu v exotice oplývá i nečekaným bonusem. Po magickém rituálu mívá vize budoucnosti. Ne vždy se ale jedná o radostné střípky nadcházejících událostí. Poslechne Filip jeho naléhání a zachrání své blízké včas? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Haďáka čekalo po návratu z daleké Amazonie, kde pátral po tělech svých rodičů, trochu nepříjemné překvapení v podobě nového fotografa zoologické zahrady Filipa. Jako by vycítil, že mezi ním a Sid cosi probíhalo. Však jim také k nevěře kolikrát mnoho nescházelo. O pravdomluvnosti své přítelkyně ale nepochyboval a vyrovnal se i s fámami o tom, že z něho dělají paroháče.

Nicméně když přijde do kantýny za Filipem a radí mu, aby zrušil večerní vystoupení se Sid v baru a jel místo toho navštívit své rodiče, působí to dost zvláštně. „Proč bych k nim měl jet? Viděl jsem je naposledy loni o Vánocích,“ nechápe Tomáš Klus v roli fotografa a bývalého olympionika. Adamovo doporučení mu vůbec nedává smysl, navíc s otcem nemá zrovna idylický vztah. „Asi tě budou potřebovat. Věř mi, že tě rádi uvidí,“ trvá na svém Haďák.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Filip nedbá jeho rad a odjezd s klidem odmítá. Adam proto zajde i za Sid a prosí ji, aby zpívání zrušila. „Filip s tebou nesmí hrát. Musíš mu říct, že to nechceš,“ tlačí na bohatou dědičku sklářského impéria. „Musíš mu říct, aby dneska odjel za svými rodiči. Těžko se to vysvětluje, ale potřebuju, abys ho odmítla,“ naléhá Haďák v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit příští úterý večer na Primě. Sid jeho pohnutkám nerozumí stejně jako ostatní a domnívá se, že Adam na okouzlujícího fotografa jednoduše žárlí.

Čtěte také: Ohromující počty ze zákulisí slavného seriálu. Jen make-upu jím protekly litry

O to víc je naštvaná, když se ho ošetřovateli hadů nakonec podaří přesvědčit a jejich vystoupení se kvůli Filipově náhlému odjezdu nekoná. Brzy se mu ale bude muset omluvit, jeho tušení bylo oprávněné. „Zničehonic začal v noci hořet komín. Kdybych tam nebyl, tak opravdu uhoří,“ vypráví jim po návratu Filip a Sid na Haďáka jen nevěřícně zírá. To ovšem netuší, že to není zdaleka poprvé, kdy měl její milý nějakou vizi. „Když jsem byl v Amazonii, tak jsem podstoupil takový rituál, který mi měl otevřít vědomí. A díky tomu teď občas vidím takové flashe z budoucnosti,“ svěří se Filipovi, jak přišel ke svým věšteckým schopnostem. Budou následovat další?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.