Rozmáznuto! Starosta jako živý terč. Odplata Alberta a Brázdy bude sladká

ZOO (102) – Dortová výzva

Nápaditější způsob jak vybrat peníze pro dětský domov jen tak nenajdete! Možnost hodit na někoho šlehačkový dort je lákavá o to víc, když cílem je neoblíbený starosta Bavor. Nevědomky kývl na Albertovu nabídku ukázat se před veřejností v dobrém světle, bude toho ale trpce litovat. Nebo spíš sladce? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ředitelka dětského domova, v němž vyrůstala Viky, která se nedávno vrátila zpátky domů do Čech, se potýká s nedostatkem financí pro své svěřence. Prosí proto šikovnou designérku, zda by jí nepomohla. Kromě zpívání na přání v Markově baru, kdy se z legendární Lady X stane živý jukebox, se do sbírky zapojí i oblíbená zoologická zahrada.

Ve chvíli, kdy jeden ze zaměstnanců pokladničku s nemalou částkou ukradne, zvedne se vlna nevole. Všichni chtějí jednak zmírnit ostudu, jednak je jim malých dětí doopravdy líto. Jednou z možností, jak znovu získat ztracené finance, je dortová výzva. „Seženete dobrovolníka, který se nechá trefovat šlehačkovými dorty. Lidi si je kupují a peníze jdou na charitu,“ přijde s neotřelým nápadem nová průvodkyně Kristýna. Ředitelce se její inovativní přístup zalíbí a souhlasí. Jenže návštěvníky novinka bohužel vůbec nezaujala.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Z Kristýnina neúspěchu má radost zlotřilý Albert, který se jí mstí za odmítnutí pozvání na rande. „Marníte tady čas naprosto nedomyšleným nápadem, se kterým je víc práce než užitku,“ rozčiluje se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Co kdybys nám místo přednášek zkusil nějak pomoct? Ukaž, jaký jsi génius. Vymysli něco lepšího,“ vyzve ho Kristýna.

Čtěte také: Ohromující počty ze zákulisí slavného seriálu. Jen make-upu jím protekly litry

Přestože se bývalý ředitel zoologické zahrady zprvu nechystá ji nikterak podpořit, nakonec se chopí jedinečné příležitosti a do akce pokoutně angažuje neoblíbeného starostu Bavora. „Já tě zabiju, ty šmejde!“ pění vzteky, když mu až před novinářkou a veřejností Albert objasní, o jakou charitativní výzvu se jedná. A to ještě netuší, že možnost rozmáznout mu beztrestně šlehačkový dort po obličeji s chutí využije Lubor Brázda. Na tuto dobročinnost Bavor jen tak nezapomene!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.