Rozmáznuto! Starosta jako živý terč. Odplata Alberta a Brázdy bude sladká

ZOO (102) – Dortová výzva

Nápaditější způsob jak vybrat peníze pro dětský domov jen tak nenajdete! Možnost hodit na někoho šlehačkový dort je lákavá o to víc, když cílem je neoblíbený starosta Bavor. Nevědomky kývl na Albertovu nabídku ukázat se před veřejností v dobrém světle, bude toho ale trpce litovat. Nebo spíš sladce? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ředitelka dětského domova, v němž vyrůstala Viky, která se nedávno vrátila zpátky domů do Čech, se potýká s nedostatkem financí pro své svěřence. Prosí proto šikovnou designérku, zda by jí nepomohla. Kromě zpívání na přání v Markově baru, kdy se z legendární Lady X stane živý jukebox, se do sbírky zapojí i oblíbená zoologická zahrada.

Ve chvíli, kdy jeden ze zaměstnanců pokladničku s nemalou částkou ukradne, zvedne se vlna nevole. Všichni chtějí jednak zmírnit ostudu, jednak je jim malých dětí doopravdy líto. Jednou z možností, jak znovu získat ztracené finance, je dortová výzva. „Seženete dobrovolníka, který se nechá trefovat šlehačkovými dorty. Lidi si je kupují a peníze jdou na charitu,“ přijde s neotřelým nápadem nová průvodkyně Kristýna. Ředitelce se její inovativní přístup zalíbí a souhlasí. Jenže návštěvníky novinka bohužel vůbec nezaujala.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Z Kristýnina neúspěchu má radost zlotřilý Albert, který se jí mstí za odmítnutí pozvání na rande. „Marníte tady čas naprosto nedomyšleným nápadem, se kterým je víc práce než užitku,“ rozčiluje se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Co kdybys nám místo přednášek zkusil nějak pomoct? Ukaž, jaký jsi génius. Vymysli něco lepšího,“ vyzve ho Kristýna.

Čtěte také: Ohromující počty ze zákulisí slavného seriálu. Jen make-upu jím protekly litry

Přestože se bývalý ředitel zoologické zahrady zprvu nechystá ji nikterak podpořit, nakonec se chopí jedinečné příležitosti a do akce pokoutně angažuje neoblíbeného starostu Bavora. „Já tě zabiju, ty šmejde!“ pění vzteky, když mu až před novinářkou a veřejností Albert objasní, o jakou charitativní výzvu se jedná. A to ještě netuší, že možnost rozmáznout mu beztrestně šlehačkový dort po obličeji s chutí využije Lubor Brázda. Na tuto dobročinnost Bavor jen tak nezapomene!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.