Zlotřilý Albert je zpět ve formě. Nové průvodkyni se mstí za odmítnutí

ZOO (101) – Vyjasňování pozic Kristýny a Alberta

Davida Gránského (31) se jako Alberta nevyplácí naštvat. Pomstu od něho mohou očekávat jak byznysoví protivníci, tak něžné dívky v osobních vztazích. Na vlastní kůži to pozná i Sára Milfajtová (31) coby průvodkyně Kristýna. Odmítnutí na rande si totiž Albert líbit nenechá a připraví pro ni svízelnou situaci. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Po fiasku ve funkci ředitele zoologické zahrady to vypadalo, že Albert zkrotl a od leváren si dá na nějaký čas pokoj. Jeho maminka označila synův neúspěch za životní lekci, díky které začne sekat latinu. A skutečně, po nenávistných komentářích chtěl všem dokázat, že se opravdu změnil. Jenže vzorné chování mu dlouho nevydrželo.

Nová průvodkyně Kristýna ho pozlobí krátce po svém nástupu. Nejenže nepřijme jeho pozvání na schůzku, což vyhlášený sukničkář nelibě nese, ještě si z něho při tom udělá srandu. A něco takového Albert neodpouští. Došlápne si na ni proto kvůli nepřesnému vyplňování pracovního výkazu. „Dobře, udělám to poctivě, ale tebe prosím, aby sis na mě přestal vylévat zlost jenom kvůli tomu, že jsem s tebou odmítla jít na rande,“ prokoukne ho Kristýna a razantně se hájí přímo v infocentru.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

„Vzhledem k tomu, že ty výkazy vyplňuju úplně stejně jako všichni ostatní průvodci a těm nic neříkáš, tak v tom bude něco osobního, ne? Snažíš se mě šikanovat kvůli odmítnutí,“ osočí ho, což neujde uším ředitelky Roklové. Ačkoliv před ní Alberta nepotopí a omluví se za jejich scénu, pomstě PR manažera neunikne. V dalším dílu seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, jí to dá jasně na srozuměnou. „Dávej si pozor. Jestli budeš dál vykládat tyhle nesmysly, tak uvidíš, čeho jsem schopný. Začínám tě mít plné zuby,“ varuje ji rozčilený Albert.

Čtěte také: Ohromující počty ze zákulisí slavného seriálu. Jen make-upu jím protekly litry

Přestože to Kristýna opět bere s nadhledem a úsměvem na tváři, mladý Polák přejde od výhrůžek k činům rychleji, než by se nadála. Schová letáky, které si na chvíli odložila na stůl v infocentru, za což ji pak s chutí seřve. Povede se mu jeho odplata a přesvědčí ostatní vedoucí o její neschopnosti?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.