Albert ředitelem ZOO. Roklová je kvůli chybě Novotných odvolána z funkce

ZOO (79) – Důležitá transakce

David Gránský (30) může jako lstivý PR manažer slavit. Tak dlouho se snažil sesadit z křesla ředitelku zoologické zahrady a nahradit ji ve vedoucí funkci, až se mu to povedlo. V oblíbeném rodinném seriálu mu k tomu ale zásadně pomohla náhoda a pochybení zámožné rodiny Novotných. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

V zoologické zahradě očekávají významný přírůstek. Až z daleké Afriky k nim mají doputovat vzácní luskouni. Ředitelce Roklové i starému Hruškovi na celé akci velmi záleží, jedná se o důležitý a prestižní přesun jedinečných tvorů. Proto se ujišťují, že Novotní, kteří jako jedni z hlavních sponzorů mají platbu na starost, svůj slib dodrží. „Nebojte se, peníze vám pošlu ještě dneska. Všechno je zařízené,“ ujišťuje je Sidonie, která překvapila nejen svou vnučku, když zaplatila Haďákovi cestu do Amazonie.

Roklová s Luborem a Adélkou naléhají na Alberta, aby zorganizoval tiskovku precizně a sezval co nejvíce médií. „Máte poslední šanci najmout agenturu, která sem ty lidi přivede. Když to neuděláte, neuspějete, bude to všechno na vás,“ varuje ho ředitelka. Zákeřný Bert, který v minulosti dostal od Brázdy pěknou nakládačku, ji ale ubezpečí, že má vše pod kontrolou.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Vážená Sidonie v podání Jany Švandové, která se vizáží seriálové babičky nechala inspirovat Jane Fondovou, však kvůli neodkladným pracovním povinnostem nestihne platbu zadat a prosí snachu Alici, aby to udělala za ni. Ta svůj úkol ale v dalším díle ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, odloží, protože Ed se vybourá na skútru a je převezen do nemocnice.

Osudové pochybení

Naneštěstí má tento odklad fatální následky. Během obrovské tiskové konference, kterou Bert zařídil, oznámí náměstek ministra životního prostředí nigerijské federativní republiky, že kvůli nesplnění finančních závazků a očividné nespolehlivosti ruší jejich dohodu. Mezinárodní ostuda je navíc korunována odvoláním Roklové. „Pod vedením nového ředitele Alberta Poláka dohlédnete na to, abyste po sobě uklidila ten bordel, který jste tu nadělala,“ oznámí zaskočené Marii starosta Bavor, zatímco Bert se usmívá od ucha k uchu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.