Marek Němec slízne pořádnou facku. Lucie Šteflová se s ním nemaže

ZOO (79) – Facka pro Charlieho

Podvodníček Charlie v podání Marka Němce (41) je sice zkušený lotr a ví si rady skoro za všech situací, ale i takový světák jako on může být někdy zaskočený. Názorně mu to předvede Lucie Šteflová (27) coby Kateřina Kytková, která se vřítí do oblíbeného seriálu rozzuřená doběla a dá Charliemu co proto. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Zabouchá na dveře od bytu Charlieho a okamžitě na něj zostra spustí. „Katka rychleji jedná, než přemýšlí. Do všeho jde naplno, je to srdcařka, ničeho se nezalekne, a to je mi na ní moc sympatické,“ popisuje svoji seriálovou postavu Lucie Šteflová, která hned v první scéně uštědří Marku Němcovi coby Charliemu pěknou ránu. „Přesně si vzpomínám, jak se ta scéna, kdy jsem dala Markovi facku, odtočila, režisér byl spokojen a jelo se dál. Jenže jak jsem byla v ráži, tak jsem mu ji dala ještě jednou, a to jsem už nemusela,“ usmívá se herečka.

Lucie Šteflová představuje majitelku psího útulku. „Na natáčení se mi moc líbí, všichni jsou nesmírně vřelí a milí a přijali mě moc hezky. A ta moje linka s psím útulkem je mi velmi blízká. Když tam točíme a vidím ty čtyřnohé miláčky, nejraději bych si je odnesla domů. Ale bohužel to nejde. Jednoho ‚útuláčka‘ už doma mám, ale třeba diváci nějakého uvidí, zalíbí se jim a psího kamaráda si vezmou domů,“ doufá sympatická rusovláska.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Nová postava v seriálu ZOO

Jedno filmařské pravidlo říká, že děti a zvířata na plac nebrat, kvůli jejich nevyzpytatelnosti, s tím ale herečka nesouhlasí. „Pejsci jsou fajn, a dokonce jsem někdy brala na natáčení svoji dceru, která na mě čekala v zákulisí,“ směje se seriálová Kateřina, která je za svoje nové kolegy ráda. „S Markem Němcem se točí hezky. První natáčecí den byl pro mě trochu stres a jsem ráda, že Marek k tomu přistoupil s humorem. Dokáže odlehčit atmosféru a ta spolupráce je moc příjemná. Pavel Soukup, který mi hraje dědečka, to zase odlehčuje svou galantností, a to je imponující. Navozuje to dobré prostředí.“

Na hlavní hrdiny Lucie zatím příliš nenaráží, ale co není, může být. „Občas se potkám s dvojčaty Luckou a Bárou. Známe se, dokonce jsme spolu točily. Nějaké scény mě čekají i s Evou Burešovou, ale zatím jsme se ještě nepotkaly. Uvidíme…,“ říká Lucie, která se časem s hlavní představitelkou Viky, jež se brzy do ZOO vrátí, co nevidět pozná.

Lucie přiznává, že než se do seriálu zapojila, nesledovala ho. „Stihla jsem se podívat na pár dílů, abych nasála atmosféru a děj, a musím říct, že mě linka s dvojčaty přijde zajímavá. I když mé postavě se to vůbec nelíbí a myslí si, že jedou v nekalých věcech, a chce všemu přijít na kloub,“ popisuje Šteflová, na jejíž rázný vstup do seriálu se můžete podívat ve čtvrtek večer na Primě.

Sdílejte článek
Štítky Marek Němec Eva Burešová TV Prima Zoo Lucie Šteflová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.