Tomáš Klus hlídá miminko Evě Burešové. V seriálu má zvláštní uspávací metodu

ZOO (100) – Filip jako chůva malého Péti

Eva Burešová (29) se jako diváky zbožňovaná Viky a novopečená maminka musí ohánět. Po útěku od Petra je na domácnost i malého juniora sama, a tak kromě práce designérky znovu zpívá v baru. Miminko však s sebou brát nemůže, a když jí několikrát nevyjde domluvené hlídání, ukáže se jako nejlepší a nejspolehlivější chůva Filip v podání Tomáše Kluse (36). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jak se ukazuje, když u sebe malý Péťa nemá maminku, nejvíce na něj platí Tomáš Klus coby fotograf Filip. Když je třeba, nastupuje jako chůva – a že to s malým chlapečkem umí na výbornou. „Ve chvíli, kdy malého dostanu do ruky, přebírám za něj zodpovědnost. Není ale jiná, než kdybych hrál se svým dítětem. Díky tomu, že mám za sebou už tři takováhle miminka, nemám pocit, že bych byl nervóznější v momentě, kdy hraju s ním, než když hraju s kolegou. Pro mě je to vlastně to samé, protože se člověk soustředí na to, aby byl co nejpřirozenější v dané situaci,“ popisuje Tomáš Klus, co ho naučil život.

Prakticky nulové zkušenosti má v tomto případě devatenáctiletá Michaela Pecháčková, která se coby Sid rovněž angažuje jako chůva. „V tomto ohledu mi chybí praxe. Přiznám se, že když jsem poprvé dostala prcka do náruče, trochu jsem se bála. Moc jsem nevěděla, jak ho správně držet, aby se mu něco nestalo nebo nezačalo plakat. Nakonec se to zvládlo, ale zapotila jsem se,“ přiznává herečka.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Tomáš Klus je jako Filip nejlepší chůva

Jakmile se rozezní ateliérem dětský pláč, o který se ale starají zvukaři, nastoupí na scénu kytara a Filip. Hudba je totiž spolehlivé uspávadlo. „To, jakou písničku hraju, je většinou dáno scénářem. Nějak to vyplývá ze situace a já se tím nechávám pohltit. Jednou se stalo, že jsem přijel pozdě domů a nestihl jsem se to naučit, tak mně bylo dovoleno, že můžu zahrát jednu moji písničku,“ prozrazuje Klus.

Čtěte také: Jak vypadá malý Tristan William? Eva Burešová řekla, kdy jeho tvář ukáže světu

Kromě panenky, která nastupuje na scénu v okamžiku, kdy není třeba, aby bylo miminku vidět do tváře, nebo pomáhá hercům při zkouškách, hlavního hrdinu Péťu ztvárňují dva chlapečci – Matyáš a Viktor. „Nejsem si jistý, jestli je moje hraní na kytaru zrovna uklidňuje, ale rozhodně je zaujme. Pokud na to není dítě zvyklé z domova, nevím, jestli se uklidní, ale rozhodně ho to uhrane a na nějakou dobu zaujme jeho pozornost,“ prozrazuje tajemství Tomáš Klus. V okamžiku, kdy rozezní kytaru, se malý Péťa opravdu na zpěváka pověsí očima a věnuje mu pozornost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.