Mámy sobě

12. března 2023 19:00

Andrea Antony , Michaela Švarcová

Tamara Klusová promluvila o čtvrtém dítěti. Porody miluje!

Matka tří dětí Tamara Klusová v poslední době přivádí na svět už jen knižní miminka. To nejmladší se jmenuje "O všech zvířatech" a se brzy dočká sourozence. Co se týká rozšiřování rodiny Klusových, tak o tom má manželka zpěváka Tomáše Kluse jasno.

Nejstarší dcera Josefína se Klusovým narodila v roce 2013, syn Alfréd přišel na svět v roce 2016, o rok později přivítali dceru Jenovéfu a vypadá to, že číslo tři bude konečné. I když známý manželský pár je rád ve společnosti nejen svých dětí, ale i jejich kamarádů, tak podle Tamary už nejsou síly na další.

„Moje hlava by chtěla mít těch dětí třeba dvacet, ale fyzicky už nechci být těhotná. Já bych chtěla jen rodit, ale to nejde. Čím víc těch dětí máš, tím víc strachu je ve mně a asi je to taky tím, že stárnu, a že je mi pětatřicet a vím, že ten biologický materiál taky mění svoji kvalitu,“ vysvětlila Klusová v pořadu Mámy sobě.

Zpěvačka, influencerka a začínající spisovatelka je ze čtyř sourozenců. V rozhovoru s Andreou Antony uvedla, že není vyloučené, že by se s manželem starali o další dítě. Koketuje totiž s myšlenkou dočasného pěstounství. Proč uvažuje o téhle životní misi a z čeho má největší strach? Nejen o tom se Tamara Klusová rozpovídala v pořadu Mámy sobě.

Mámy sobě s Tamarou Klusovou

Hlavním partnerem pořadu je Česká mincovna

Česká mincovna z Jablon­ce nad Nisou je spolehlivým partnerem České národ­ní banky již od svého založení v roce 1993. Za tu dobu vyrazila na 3,5 miliardy min­cí. Pro ČNB vyrábí veškeré kovové oběživo, které Čechům cinká v kapsách, tj. 1, 2, 5, 10, 20 a 50Kč mince, ale také všechny zla­té a stříbrné pamětní mince s nominální­mi hodnotami 200, 500, 5 000 a 10 000 Kč.

Vedle výroby pro potřebu státu Česká mincovna každoročně připravuje vlastní emisní plán, který obsahuje stovky titulů. Snoubí se v nich špičkové umělecké a řeme­slné zpracování, přísně omezený emisní náklad a přednosti drahých kovů. Investiční mince nabízejí uchování a zhodno­cení finančních prostředků.

Český lev 2023🪙 Znáte příběh o tom, jak se vlastně exotický lev stal symbolem české země? A která z verzí vám přijde...

Posted by Česká mincovna on Wednesday, March 15, 2023

Dárkové mince a medaile jsou pak určené k různým příležitostem jako např. novorozeným miminkům, novomanželům či absolventům škol a je možné na ně vyrýt osobní věnování. Zlato a stříbro jsou symboly luxusu již tisíce let, po které lidem propůjčovaly moc, umožňovaly budovat i bořit říše, budit zájem krásných žen a jít za svými sny. Díky České mincovně už člověk nemusí být egypt­ským faraonem nebo karibským pirátem, aby se mohl těšit z lesku drahého kovu a výhod, které přináší.  Přesvědčte se sami na www.ceskamincovna.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.