Michaela Pecháčková oslavila narozeniny na pódiu. Čekala ji nezapomenutelná párty

ZOO (80) - upoutávka

Herečka Michaela Pecháčková (19) prožila svůj dosud největší mejdan. Přestože původně měla mít v den svých narozenin volno, nakonec zaskakovala v divadle za nemocnou kolegyni. Díky tomu dostala vskutku originální dárek, na který jen tak nezapomene. Zatímco ve skutečném životě seriálová Sid jenom září, v zoologické zahradě se jí příliš nevede. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Měl to být odpočinkový den, jaký si člověk na narozeniny zaslouží. Okolnosti to ovšem zařídily jinak. „Dnes jsem jen zaskakovala za kolegyni, vůbec jsem tu neměla být. Nakonec to ale dopadlo úplně nejkrásněji, jak mohlo. Odehráli jsme představení Okno mé lásky, diváci byli báječní a pak přišlo to překvapení… Kytky, všichni zpívali, celé divadlo,“ popisuje překvapení mladá herečka, která září v hlavní roli Sofie na prknech Divadla Broadway.

I když by sympatická Michaela mohla ve svém věku toužit po nepotřebných, zato lákavých věcech, má v životních hodnotách jasno. „Přeju si, abych byla zdravá, aby moje rodina byla zdravá a všichni kolem mě byli šťastní. Když je tohle, zbytek se dá vždy zařídit,“ svěřila se oslavenkyně.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Seriálová Sid se narodila 13. ledna a přiznává, že třináctka je pro ni osudová. „Minulý rok jsem to slavila na natáčení ZOO a ještě ten večer byl v televizi první díl. Je to pro mě asi nějaké symbolické datum,“ myslí si Pecháčková, která měla pracovní i loňské léto.

Sid v nemilosti ZOO

Ačkoliv v reálném životě vypadá Michaela spokojeně a neplánovanou oslavu narozenin si maximálně užila, jako Sid moc důvodů k úsměvu nemá. Její milý Haďák odjel do Amazonie, kterou mu zafinancovala babička Sidonie, a kvůli chybě Novotných byla ředitelka Roklová odvolána z funkce. Ke zděšení všech usedl na její místo Albert, což ostatní kladou za vinu právě Sid. Zákeřný Polák dá navíc v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, zaměstnancům jasně najevo, že s jeho příchodem začínají těžké časy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.