Celebrity

22. března 2023 18:00

Zuzana Schneidewind

Tomáš Klus předvedl nosorožčí tlamičku. Zapomeňte na duck face, toto je dokonalé selfie

UP-ZOO (návrat Viky)

Toto selfíčko možná posune trendy v pořizování autoportrétů na sociálních sítích zase o něco dále. Tomáše Kluse (36) inspirovalo natáčení oblíbeného seriálu v zoologické zahradě. A nejspíš i jeho nový čtyřnohý přítel – nosorožec. Podívejte se na jejich společné foto a vyzkoušejte nahodit nosorožčí tlamičku také!

Písničkář a herec Tomáš Klus vystoupil z davu a místo populárního sparrow face (vrabčího obličeje) či duck face (kačeřího pysku) vykouzlil dokonalou nosorožčí tlamičku. Společný snímek pořídil v Safari Parku Dvůr Králové, kam ho přivedlo natáčení nových dílů oblíbeného seriálu ze zoologické zahrady, v němž hraje postavu přelétavého fotografa Filipa Jandy.

Tak tohle se fakt jen tak nenafotí. Nejvíc! Boží! Selfíčko Tomáše Kluse strhlo krátce po zveřejnění na jeho instagramovém profilu lavinu pobavených komentářů a smíchy slzících smajlíků. Alespoň podle milého selfíčka má umělec k lichokopytníkům evidentně blíže než k plazům.

Možná si ještě vybavíte, jak se na samém začátku svého působení v seriálu ZOO musel dotýkat hadice Boženky, která v ději utekla ošetřovateli. Tehdy se Klus netajil hrůzou z hadů. „Skutečně jsem se bál,“ přiznal rovnou. Jeho kolegyně a seriálová láska Michaela Pecháčková (19) k tomu doplnila, že zpěvák téměř brečel. „Se všemi se loučil, že se možná vidíme naposledy,“ přiblížila. Klus zdůraznil, že se jednalo o obřího hada. „Potom jsem na něj ale pořád sahal. Jsem šťastný, že jsem svůj strach překonal a ze strachu se stala láska,“ doplnil.

Tomáš Klus a Eva Burešová jako nový seriálový pár?

Co čeká seriálového Filipa Jandu dál? Doteď se točil kolem Sid, jejíž představitelce Michaele Pecháčkové to nebylo vůbec nepříjemné. „Tomáš má velký smysl pro humor a jsem ráda, že jsme si sedli. Jsem ráda, že mám štěstí na parťáky před kamerou, ať se to týká Šimona Biliny, nebo teď Tomáše,“ podělila se o své pocity z natáčení Pecháčková. S divácky očekávaným návratem Evy Burešové (29) coby chůvy Viky do ZOO lze očekávat i velké změny v dějové lince Tomáše Kluse a jeho fotografa Filipa.

Brzy se ukáže, že Viky bez svůdníka Filipa nemůže fungovat. Osvědčí se totiž jako dokonalá chůva pro jejího malého Péťu. Je jediný, kdo miminko zvládá, hlídá ho, aby Viky mohla dál zpívat v baru a vydělávat peníze, protože soudce Petr se o ni finančně nestará, a tak potřebuje pomoc. „Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ prozrazuje Eva Burešová, kterou právě s muzikantem čeká vášnivá budoucnost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.