Diváci se dočkali! Eva Burešová se vrací do oblíbeného seriálu jako milovaná Viky

UP-ZOO (návrat Viky)

Tenhle návrat zajisté patří k nejočekávanějším událostem tohoto roku. Herečku Evu Burešovou (29) televizní diváci jako Viky zbožňují a přestože jí přáli štěstí po boku Petra v podání Roberta Urbana (36), dočasný odchod z oblíbeného seriálu ZOO je mrzel. Herečka si od natáčení dala pauzu a díky milým mateřských povinnostem na čas vystoupila z děje. Se čtvrtečním 99. dílem se ale jejich milovaná chůva a designérka vrací do děje. Scenáristé pro ni přichystali vášnivou budoucnost!

Když soudce Petr vyznal Viky lásku a žádal ji, aby spolu žili v zahraničí, byla to romantika jako z červené knihovny. Ačkoliv fanoušci seriálu s napětím čekali, kdy se tito dva konečně dají oficiálně dohromady, a pohádkový konec jim přáli, pro Viky to znamenalo dočasný odchod z děje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Eva Burešová a její rodina

Viky je zpátky! A nevrací se sama

Láska jako trám se nepovedla, a tak Viky sbalila sebe i dupačky malého Péti a vrátila se domů. Všichni jsou z toho překvapeni a vyzvídají, co se s ní a soudcem Petrem stalo. Ona ale mlčí, chce jen být mezi svými. „Utečená dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme ten šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky,“ prozrazuje Eva Burešová, a naráží tak na to, že se před šesti měsíci stala dvojnásobnou maminkou.

Vášnivá linka na obzoru

Viky se chce vrátit do svého pokojíčku, jenže v bytě je plno. Bydlí tam Filip v podání Tomáše Kluse, který se sice má sbalit a odejít, jenže se ukáže, že Viky bez něj nemůže fungovat. Filip se totiž osvědčí jako dokonalá chůva pro malého. Je jediný, kdo miminko zvládá, hlídá ho, aby Viky mohla dál zpívat v baru a vydělávat peníze, protože Petr se o ni nijak finančně nestará, a tak potřebuje pomoc. „Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ prozrazuje Burešová, kterou právě s muzikantem čeká vášnivá linka. Pozvolně se z chůvy na hlídání stává partner a láska. Oba se dohodnou, že jim vztah, který není zase až tak vážný, vyhovuje, a tak se snaží být spolu. Do toho se ještě zúčastní pěvecké soutěže, kde zazáří. Diváci se tedy mohou těšit na to, zda Viky dokáže usadit přelétavého ptáčka a přistihnout mu křídla. A zda Filipa láska k Viky změní, nebo je to pro něj zase jen slepá cesta. „Kdo ví?“ usmívá se Burešová, která tuhle milostnou linku sice díky Viky prožívá, ale nepoví, jestli to bude napořád, nebo jen na několik měsíců.

Během pracovní pauzy představitelka Eva Burešová věnovala především mateřským povinnostem a novorozenému Tristanu Williamovi, jehož tvář zatím před veřejností tají. Nyní se však znovu vrhla do natáčení a její Viky je zpět. „Ano, vrátila jsem se domů. A jsem hrozně ráda, že jsem zpátky,“ netají se svou radostí sympatická herečka, která v létě oslaví třicáté narozeniny a už teď má pro své obdivovatele připravený netradiční dárek.

Eva Burešová je zpět v seriálu ZOO

„Chyběl mi celý štáb, jsou tu všichni moc milí. A co se týče postav, tak se mi asi nejvíc stýskalo po Štěpánovi Benonim. Tomu jsem několikrát psala, že mi chybí. Lucka Polišenská mi také scházela. S ní se tedy nesetkávám na place, ale moc mi chyběla. A děti – na ty se hrozně těším,“ prozradila Eva po svém prvním natáčecím dni.

Ačkoliv budou hrdinové seriálu ZOO rádi, že Viky opět vidí, designérka a novopečená maminka nebude štěstím zrovna zářit. Právě naopak. Vztah s Petrem je v troskách a smutná Viky od něho jednoduše utekla. Třeba ale doma najde novou lásku a zase bude spokojená. Diváci ji na obrazovkách znovu uvidí už ve čtvrtek večer na Primě. A mají se na co těšit.

Jeden z posledních videohovorů bude mít v dalším dílu s Michaelou Pecháčkovou coby Sid, která se tak trochu plácá ve svých citech k Haďákovi a Filipovi. Viky se svěří, že sympatického fotografa v podání Tomáše Kluse nemůže dostat z hlavy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.