Eva Burešová se rozplakala při natáčení. Dojala ji gratulace od kolegyně

Tereza Brodská dojala Evu Burešovou

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) se po krátké mateřské dovolené vrací do pracovního procesu. Diváci se na ni již brzy mohou opět těšit v roli Viky v oblíbeném rodinném seriálu. Právě při natáčení však Evě zcela nečekaně vehnala slzy do očí její kolegyně. Gratulace k miminku ji nejen potěšila, ale i dojala.

Fanoušky milovaná postava Viky je zpět. Eva Burešová se po pauze, kdy se věnovala především mateřským povinnostem, znovu vrhla na natáčení. Spolu se šťastnou dvojnásobnou maminkou se do úspěšného seriálu vrací i Tereza Brodská coby soudkyně Danuše. Na Petrovu maminku čeká kromě hlídání vnoučat i láska!

Zprvu se však bude starat zejména o děti, miminko Viky a Petra nevyjímaje. „S malým jsem točila nedávno. Měla jsem docela náročnou scénu, kdy jsem ho chovala, telefonovala jsem a něco u toho dělala. Musím říct, že bylo zlaté a ani nezabrečelo,“ prozrazuje Tereza Brodská, která jako Danuše lásce svého syna a krásné chůvy v seriálu ZOO, na jehož další díl se můžete těšit v úterý večer na Primě, od počátku fandila.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Děťátko v náručí ji navíc přimělo k nečekané gratulaci. V „přímém přenosu“ popřála Viky k novému přírůstku a tím kolegyni Evu Burešovu zaskočila. Tohle totiž ve scénáři nebylo. „Chtěla jsem ti moc pogratulovat k miminku. Nejen jako mamince, ale i skvělé parťačce a holce. Moc mě mrzí, že jsem to dodnes neudělala,“ vnesla do scénáře svoji iniciativu Tereza Brodská a předala Burešové i dárek, čímž jí do očí definitivně vehnala slzy radosti a dojetí. Následně dokončila věty ve scénáři, sbalila kočárek k odchodu a pokračovala v natáčení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.