Celebrity

25. ledna 2023 08:00

Marie Makovská

Eva Burešová je šťastná máma. Ukázala novorozeného syna Tristana, jak si hraje s tátou

Eva Burešová se vrací k natáčení seriálu ZOO

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) je v jednom kole, a to v pracovním i rodinném životě. Zdá se ale, že si obě role velmi užívá. Synovi Nathanielovi (5) přibyl v srpnu bráška Tristan, kterého má s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35). Na Instagramu sdílela roztomilou fotku tatínka se synem při společné hře.

Eva Burešová nedávno ohlásila fanouškům šťastnou zprávu o svém návratu do oblíbeného seriálu ZOO. Plánuje také velké koncertní turné k příležitosti svých 30. narozenin, které bude mít v červenci „Těším se, že se vydám do měst, která jsou mi blízká, mám je ráda, ale dlouho jsem je nenavštívila. Teď to napravím. Fanoušci se mohou těšit na pořádný hudební nářez, rozhodně to nebude koncert jen k sezení,“ uvedla pro Prima Ženy Eva Burešová, která se momentálně na tour pilně připravuje.

To všechno a ještě mnohem víc zvládá oblíbená herečka a zpěvačka jako maminka dvou malých kluků. Kluky má doma celkem tři, jak sama říká. „Mám tři kluky a je to super. Hrozně mě baví říkat, že moji kluci spí a že mám kluky v autě a musím za nimi rychle jít. Mám z toho vlastně obrovskou radost. Je to boží a je to nádherný pocit. Je mi moc hezky a jsem moc šťastná a vděčná za to, jakou mám rodinu,“ prozradila v pořadu ShowTime Eva Burešová.

S Přemkem Forejtem se dali dohromady v roce 2020, svůj vztah však dokázali dlouho skrývat. Nyní si užívají veselé chvilky se synem Tristanem. Jeho hru s tatínkem Přemkem Eva zachytila na sociální sítě.

Úspěšný pár má stále co na práci, nejinak tomu bylo i v uplynulém roce, nad kterým Eva Burešová nedávno bilancovala. „Přátelé, tento rok 22 byl ukázkový, přesně takový, jaký si ten svůj život představuju,“ napsala. Rozebrala také, že samozřejmě nebylo vždy vše růžové, ale to zlé dokázala nakonec pokládat za neviditelné. Věříme, že ukázkový bude i rok 2023, a to pro celou rodinku.

Originální seriály můžete exkluzivně sledovat již od 8. února 2023 na www.primaplus.cz!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.