Eva Burešová chystá k narozeninám netradiční dárek. Potěšit chce hlavně fanoušky

Eva Burešová se vrací k natáčení seriálu ZOO

Herečka a zpěvačka Eva Burešová letos v červenci oslaví 30. narozeniny. Už dopředu avizovala, že chce slavit hlavně se svými fanoušky. Chystá proto velké koncertní turné po České republice.

Hvězda seriálu ZOO se vydá na deset unikátních koncertů a svou muzikantskou cestu završí v pražské Lucerně.

„Těším se, že se vydám do měst, která jsou mi blízká, mám je ráda, ale dlouho jsem je nenavštívila. Teď to napravím. Fanoušci se mohou těšit na pořádný hudební nářez, rozhodně to nebude koncert jen k sezení,“ uvedla pro Prima Ženy Eva Burešová, která se momentálně na tour pilně připravuje.

„Kdo přijde, může se těšit na naše pecky, některé z nich budou oděny do nového aranžmá. Celou tour završíme v Lucerně, která je pro mě symbolická. Přesně před patnácti lety jsem si tam zazpívala v Praze úplně poprvé. Bude hezké v legendární Lucerně toto výročí oslavit. Čekají nás skvělé společné večery. Těším se na známé fanouškovské tváře a na seznámení se s těmi novými. Zároveň se na každé zastávce bude prodávat speciální merch, který bude k dostání jen na EVA TOUR 2023, výtěžek z prodeje půjde na charitativní účely,“ dodala zpěvačka, kterou fanoušci loni ověnčili už druhým bronzovým slavíkem.

VSTUPENKY SI MŮŽETE ZAKOUPIT ZDE

Velkou oporu pro tvrdě pracující ženu představuje její rodina. Zejména partner Přemek Forejt se snaží, aby doma vše fungovalo na jedničku. Kromě milujícího partnera okouzlující umělkyni nabíjejí energií také dva synové Nathaniel a mladší Tristan William. Právě rodina je pro hvězdu FTV Prima základem jejího životního štěstí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.