Tomáš Klus zažil nepříjemnou zkušenost. Okradli ho a přišel o to nejcennější

Zpěvák Tomáš Klus zažil nepříjemnou zkušenost. S příchodem roku musel řešit řádění počítačových hackerů, kteří napadli jeho účet a připravili ho tak o všechny jeho nahrané písničky, videoklipy a to nejcennější - fanoušky.

Hudebník Tomáš Klus trávil Silvestr na horách se svou rodinou a příchod nového roku přivítal střízlivě. „Já jsem pil celou dobu kokosovou vodu a po dlouhé době jsem si to užíval střízlivýma očima a bylo to zajímavé. Člověk se umí pobavit i tím, jak se baví lidi okolo,“ dodal se smíchem v rozhovoru pro pořad Showtime.

Bohužel však kromě toho musel řešit jednu nepříjemnost. Jeho Youtube kanál totiž nedávno napadli hackeři, kteří mu odcizili celý jeho účet, na kterém měl nahraná videa a písničky. Věčně optimistický Klus si z toho ale těžkou hlavu nedělá a bere to sportovně. Ostatně, na světě jsou důležitější věci.

Nejvíc ho mrzí ztráta fanoušků

Zpěvák kvůli tomu ve vteřině přišel o tisíce fanoušků a milióny zhlédnutí. „Ty klipy my máme, o ty jsme nepřišli, tam jde o ty views. Že můžete říct, měl jsem tam 15 milionů zhlédnutí, to je paráda, takovej já jsem suprovej. Ale to jsem naštěstí nikdy neměl v popisu sebeurčení, že mi to dělalo ty svaly. To, co mě mrzí je, že pokud přijdeme o ten kanál, tak přijdeme o ty fanoušky, se kterými když jsme chtěli vydat video nebo prohlášení cokoliv, tak přijdeme o kontakt,“ dodal posmutněle Klus.

Se svým týmem už se celou věc snaží aktivně řešit a účet získat zpátky. Ještě nedávno na něm prý hacker vysílal projev Elona Muska. Zpěvák se o informaci podělil na svém Instagramu. I kdyby to dopadlo nejhůř, Klus se snaží být nad věcí a tvrdí, že celá situace více zasáhla jeho okolí než jeho. „Já nejsem dobrý v self PR a tohle je obsahem této věci. Takže mě asi jako víc zasáhne, že mám teplotu a nemůžu odehrát koncert. Asi jako stokrát víc mě to zasáhne,“ dodal s úsměvem autor hitu Nina.

Aktuálně se Tomáš Klus nezastaví a má rozjetých vícero projektů najednou. „Když jsem se nedávno koukal do svého diáře, tak jsem musel volat manažerovi, že už to stačí. Točím seriál ZOO, budu točit novou desku, budeme točit audio knížku, napsal jsem taky písničky pro pohádky mé ženy. Je toho hodně, takže zaplať pánbůh a děkuji, že můžu,“ dodal na závěr vesele písničkář a trojnásobný tatínek.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.