Viky se vrací domů! Přátele zaskočí její smutná tvář. Čeká ji však vášnivá budoucnost

UP-ZOO (návrat Viky)

Velký návrat Evy Burešové (29) je tu. Po pauze věnované zejména mateřským povinnostem je jako Viky zpátky v ději oblíbeného rodinného seriálu. Přestože už párkrát možnost stěhování svým kamarádům nadhodila, její nečekaný příjezd všechny překvapí. Jak jim to vysvětlí a co pro ni chystají scenáristé? Podívejte se na exkluzivní ukázky a přečtěte si více ze zákulisí natáčení.

Vypadalo to na pohádkový konec. Po měsících nedorozumění a komplikací se princ Petr vrátil pro svou milovanou Viky, vyznal jí lásku a odvezl si ji s sebou do zahraničí. Krátce nato se jim narodil syn a zdálo se, že by nemohli být šťastnější. Jenže život není pohádka.

Už nějakou dobu vztah Petra a Viky neklape. Přestože krásná chůva a designérka žije momentálně za hranicemi České republiky, se svými přáteli nadále zůstává v kontaktu prostřednictvím videohovorů. Díky tomu tak ví, co se doma děje, a kolikrát si všimne věcí, které ostatní nevidí, byť je mají přímo před očima. Odhalila třeba tajemství dvojčat a sám Charlie jí musel nakonec přiznat, že jsou lupiči. Stejně tak si na rozdíl od sester všimla náklonnosti jejich šéfa a majitelky útulku Katky, takže mohly rozjet svůj plán, jak Charlieho sblížit a nechat ho zamilovat.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Čas na přátele měla Viky z velké části i proto, že většinu dne trávila sama. Děti byly ve školce či na kroužkách, Petr neustále v práci. Společnost jí dělalo jen miminko. „Nikoho nezajímám, Petr vidí malého jen v noci, když spí,“ stěžovala si nedávno svému nejlepšímu kamarádovi Markovi. „Asi jsem sem vůbec neměla jezdit,“ dodala a přiznala, že už ji několikrát napadlo, že by se mohla vrátit.

Překvapivý návrat Viky

V ten moment svitla Márovi naděje a znovu se v něm probudila staronová láska. Jenže po posledním telefonátu, kdy Viky zářila štěstím a užívala si se svým vyvoleným společné chvíle, to definitivně vzdal. Vše si srovnal v hlavě a romanticky vyznal lásku Tes. O to víc nejen jeho šokuje, když se v dalším díle seriálu ZOO, který diváci uvidí již ve čtvrtek večer na Primě, Viky najednou objeví. „Přišla jsem se zeptat, Sid, jestli bych dneska mohla zpívat místo tebe,“ otočí se ke své bývalé spolubydlící. Co stojí za jejím náhlým příjezdem? A jak její návrat zamíchá životy ostatních?

Usadí přelétavého ptáčka?

Viky se chce vrátit do svého pokojíčku, jenže v bytě už je plno. Bydlí tam Filip v podání Tomáše Kluse, který se sice má sbalit a odejít, jenže se ukáže, že Viky bez něj nemůže fungovat. Filip se totiž osvědčí jako dokonalá chůva pro malého. Je jediný, kdo miminko zvládá, hlídá ho, aby Viky mohla dál zpívat v baru a vydělávat peníze, protože Petr se o ni nijak finančně nestará, a tak potřebuje pomoc. „Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ prozrazuje Burešová, kterou právě s muzikantem čeká vášnivá linka.

Pozvolně se z chůvy na hlídání stává partner a láska. Oba se dohodnou, že jim vztah, který není zase až tak vážný, vyhovuje, a tak se snaží být spolu. Do toho se ještě zúčastní pěvecké soutěže, kde zazáří. Diváci se tedy mohou těšit na to, zda Viky dokáže usadit přelétavého ptáčka a přistihnout mu křídla. A zda Filipa láska k Viky změní nebo je to pro něj zase jen slepá cesta. „Kdo ví?“ usmívá se Burešová, která tuhle milostnou linku sice díky Viky prožívá, ale nepoví, jestli to bude napořád nebo jen na několik měsíců.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.