Dvojčata plánují lásku pro Charlieho. Zafungovat by mělo přepadení

ZOO (94) – Jak sblížit Charlieho a Katku

Sestry Izy a Tes se na rozdíl od Charlieho nechtějí stěhovat do jiného města. Vymýšlejí proto, jak šéfa zdržet. Jako ideální varianta se jeví možná láska mezi ním a sympatickou Katkou. Jak je ale sblížit? Hospodyně Ilona vymyslí geniální plán. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, co se chystá.

Mladší sestry chůvy Viky nejprve vůbec nebyly nadšené, že musejí nějaký čas strávit ve Dvoře Králové. Město jim připadalo jako naprostý zapadákov a nemohly se dočkat, až splní svůj úkol a odstěhují se. Jenže to by se děvčata nesměla zamilovat. Zatímco Tes si od počátku padla do noty s Markem, Izy a Vojta k sobě hledali cestu mnohem déle. Možná právě proto je jejich vztah o něco intenzivnější.

Tak či tak se ani jedné z dvojčat nezamlouvá představa brzké změny bydliště. Hodlají proto Marka Němce coby Charlieho zdržet, co nejdéle to půjde. Již několikrát se jim podařilo odvrátit akci s Polákovými a Albertem, který se chytil do jejich pasti. Donekonečna to však dělat nemohou. Je na čase vymyslet něco nového. „Jestli tady chceme Charlieho udržet, cesta vede přes Katku,“ je přesvědčená Tes.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Izy s ní jednoznačně souhlasí a obě se s plánem svěřují hospodyni Iloně. „Potřebujeme, aby se zamiloval. Nebo spíš aby si to přiznal,“ taktizují. Jenže ani jedna neví, jak to zařídit. Naštěstí jim v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, pomůže právě Ilona. „Co kdyby se Katka přesvědčila, že je to pořádný chlapák, frajer a hrdina? To by pomohlo, ne?“ předestírá svůj plán Izy. „Já se nechám přepadnout, Charlie mě zachrání a ona bude u toho,“ nabízí své řešení hospodyně, která se stala součástí této netradiční party.

Čtěte také: Dojemná dohra speciálu Prostřeno! Mahdal věnoval výhru nemocné holčičce

I když se to zpočátku zdá téměř nereálné a těžko proveditelné, nakonec se jim povede tento promyšlený krok dotáhnout do konce. Fingovaným lupičem se stane Franta Kolman, který jeden čas z dvojčat bláznil a byl zralý na psychiatra. Pro krásné oči a úsměv Terezy by však i nadále udělal vše. Ilona zařídí, aby se Charlie dostal na inkriminované místo, a sestry se postarají, aby se tam ve stejnou dobu objevila i Katka. Vyjde jejich plán i přes nastalé komplikace?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.