Srdci se nedá poručit. Tes se navzdory dohodě s Izy tajně schází s Markem

ZOO (83) – Izy a Tes se rozchází s Markem

Dvojčata Tes a Izy prokoukly Markovu lest a domluvily se, že mu to jen tak neprojde. Společně zajdou za barmanem a ukončí počínající vztahový trojúhelník. Avšak Terezu a Marka to k sobě jednoduše táhne a jejich vzájemné city jsou silnější než sesterský slib. Podívejte se v exkluzivních ukázkách na jejich vyznání.

Barman Marek dosud moc štěstí v lásce neměl. Nevyšel mu vztah s Mínou v podání Natálie Halouzkové, která prošla razantní změnou kvůli roli vesnické dívky v rodinném seriálu Dobré zprávy, ani románek se sekretářkou Adélkou. Zakoukaný byl i do kamarádky Viky, která si ale užívá lásku se svým Petrem v Bruselu. Zdá se však, že holky Janečkovy jsou mu souzeny.

Okouzlující Viky totiž nahradila její nevlastní sestra Tes. Čas od času se v baru místo ní objevila Izy – identické dvojče, o jehož existenci neměl mít nikdo ani tušení. Jenže o tajemství sester začíná vědět čím dál více lidí. Pravdu nejprve zjistil Vojta, který ji následně prozradil Markovi. Ten to chtěl půvabným brunetkám oplatit a hrál si s nimi jako kočka s myší.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sestry však brzy jeho lest odhalily a rozhodně to nehodlají nechat být jen tak. „Musíš si jednu z nás vybrat,“ šokuje ho Izy v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Ještě než se však překvapený Marek pořádně vzmůže k nějaké odpovědi, následuje další studená sprcha od Tes. „Protože sis z nás dělal srandu, přišel jsi o obě,“ oznámí mu a obě společně odejdou.

Tajná dostaveníčka

Barman si ovšem záhy uvědomí, že by o Tes nerad přišel. Zajde za ní do zoo a omlouvá se. „Chtěl jsem, abys věděla, že jsi pro mě důležitá,“ vyzná se jí. Stejně to cítí i sympatická Tereza, nechce ale sestru podrazit. Dohodnou se proto s Markem, že jejich schůzky musí zůstat v tajnosti. Jak dlouho jim jejich plán bude vycházet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.