Sid chce skončit v ZOO. Kýbl s lejny určený pro Alberta byl poslední kapkou

ZOO (82) – Ty se vůbec neozývej

Michaela Pecháčková (19) se jako Sid stala vyvrhelem. V práci jí dávají za vinu odvolání ředitelky a komandování, které musejí snášet od nového šéfa Alberta. Oldřich Navrátil (70) je natolik rozčílený, že chce na něho vylít kýbl s lejny. Jeho obsah ale naneštěstí skončí na Sid, což je pro ni poslední kapka. Ze zoologické zahrady plánuje odejít. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nenáviděný ředitel zoologické zahrady Albert se k zaměstnancům chová stále hůř a hůř. Jeho funkce mu dává možnost si nově nabytou moc náležitě užít a zavádí přísné pořádky. Drtivá většina to dává za vinu Sid a její bohaté rodině. Kvůli chybě Novotných totiž byla odvolána Roklová, kterou všichni zbožňovali. Mladá ošetřovatelka je tak aktuálně pomalu stejně neoblíbená jako mladý Polák.

Zoufalá Sid se proto jako jediná vzepře Albertovi v podání Davida Gránského, který je v reálném životě něžný táta. Rázně ho upozorní, co je a není v jeho pravomocích. „Nemůžeš se chovat jako pán světa. Brát lidem jen tak odměny přece nejde. Máme smlouvy, které musíš dodržovat i ty,“ spustí na něho a vyslouží si tím u kolegů přece jen nějaké uznání.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Bohužel jí to ale nakonec není nic platné. Jak se říká – za dobrotu na žebrotu. Albert to šikovně dokáže otočit proti ní a Michaela Pecháčková, která před pár dny oslavila 19. narozeniny, se jako Sid opět stává úhlavním nepřítelem. Všeobecnou zlobu proti ní navíc v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, Albert ještě podpoří: „Kdybych kvůli tobě nemusel nechat procházet ty smlouvy, přišlo by o odměny jenom pár absentérů. Že to teď hrozí všem, je jenom tvoje vina. Gratuluju,“ rýpne si podlý Polák, který už jednou za své jednání dostal od Lubora Brázdy pěknou nakládačku.

Nepovedená odplata se sloním trusem

Následně se ukáže, že svá slova myslel vážně. Některým zaměstnancům opravdu strhl veškeré odměny, což samozřejmě všechny rozzuří doběla. Oldřich Navrátil je coby Pepík natolik naštvaný, že se rozhodne vylít na Alberta kýbl plný sloního trusu. Sid se ho ve snaze zabránit šíleným následkům snaží zastavit, smradlavý obsah však ve finále skončí na ní. To je pro ni poslední kapka a novému spolubydlícímu Filipovi se svěří, že hodlá ze zoo odejít


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.