Celebrity

22. října 2022 07:15

Karolína Oehmová

Natálie Halouzková podstoupila kvůli roli razantní změnu. Teď vyhlíží lásku

Natálii Halouzkovou potká láska

Natálie Halouzková je v poslední době známá ze seriálu z prostředí zoologické zahrady. Nyní se ale divákům představí v úplně nové roli a to z prostředí televize. Kvůli roli podstoupila radikální změnu a prozradila, zda ji čeká láska.

Nenápadná zrzka za pultem v bufetu, to už je v podání Natálie Halouzkové (21) minulost. Co nevidět se totiž divákům ukáže v hlavní roli jako cílevědomá novinářka, která si jde za svým snem. „Moje role se jmenuje Bára a je to holka z vesnice, kterou baví novinařina a natáčení reportáží pro místní televizi, a čirou náhodou se jako stážistka dostane do mnohem větší televize. Je velmi ambiciózní, takže se těším, co všechno dokáže a kam se posune,“ popsala svoji roli Halouzková.

Lásku vedle sebe nemá, v seriálu ji nejspíš čeká

Diváci se mohou těšit i na zamilované scény, protože o ty zřejmě nebude nouze. Čeká Báru láska z prostředí televize? „Já si myslím, že určitě. Bez toho se to neobejde,“ konkrétního ale zatím sama herečka nic neví. Co ví ale určitě, že vedle ní se momentálně žádný muž neobjevuje. „Jsem nezadaná, ale šťastná. Myslím si, že to není úplně momentálně podmínka pro štěstí v životě, ale jsem otevřená novým věcem,“ řekla a prozradila i jací muži teď u ní mají šanci. „Já jsem na vysoké muže. Musí být milý a sebevědomý, ale tak jako zdravě, aby bylo cítit, že má nějakou sebereflexi a empatii. Také by měl být vtipný, ale myslím, že nejvíc stěžejní je to, abychom si měli co říct,“ popsala svého vysněného muže krásná Halouzková.

Kvůli roli změnila vizáž

Pro roli Báry v seriálu Dobré zprávy, který uvidíte už ve středu večer na Primě, musela podstoupit razantní změnu vizáže. Své krásné dlouhé vlasy zkrátila na ramena a v účesu se cítí skvěle. „Já jsem strašně šťastná a i ohlasy od okolí jsou super. Nikdy bych neřekla, že tohle je účes pro mě, protože jsem byla celý život dlouhovlasá. Už jsem dlouho přemýšlela nad změnou a pak přišla nabídka na tento seriál, kde bylo podmínkou, že by mě ostříhali, tak jsem si řekla proč ne,“ řekla herečka s nadšením a musíme říct, že jí to opravdu sekne.

Natálii čekala nejen změna vizáže, ale i posun v herecké kariéře. Doposud totiž měla spíše role vedlejší. „Pro mě je to zatím největší role, kterou jsem kdy dostala a jsem vděčná za to, že mi tvůrci dali důvěru. Snažím se, tak doufám, že to na obrazovce bude vidět,“ dodala Halouzková.

Sdílejte článek
Štítky vlasy láska seriál změna televize herec natáčení herečka role Natálie Halouzková Dobré zprávy FTV Prima Bára vizáž

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.