Sid a Filip v pokušení. K polibku chybí krůček, k nevěře malý krok

ZOO (89) – Kousek k polibku

Michaela Pecháčková (19) a Tomáš Klus (36) k sobě mají jako Sid a Filip hodně blízko. Možná až moc. Jejich dosud přátelský vztah už jednou téměř vzal zasvé, když fotograf svlékal alkoholem zmoženou blondýnku v její ložnici. Nyní se scénář téměř opakuje. Oba myslí na totéž a od noci plné vášně je dělí jen dveře. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Mezi Sid a Filipem to jiskří čím dál tím víc. Nový fotograf zoologické zahrady v podání Tomáše Kluse byl jedním z mála, kdo stál při bohaté dědičce po zásadní chybě Novotných, která vyvrcholila odvoláním oblíbené ředitelky Roklové. Vzájemná blízkost neustále roste, obzvláště je-li jejich společně strávený čas doplněn alkoholem.

Už jednou se totiž spolu opili a úlet v ložnici Sid, který by nejvíce ranil Haďáka, byl na spadnutí. „S Tomášem jsme se předem domluvili, jak a co budeme dělat. I to, jak mi pomůže sundat kalhoty. Bylo to docela zábavné, smáli jsme se… Přiznám se, že humor v takových situacích dost pomáhá. Přece jen je to nestandardní situace a člověk se stydí. Jinak byl Tomáš moc milý a mě to natáčení bavilo. Především tedy hrát tu opilost,“ vysvětluje představitelka Sid Michaela Pecháčková, která před měsícem oslavila 19. narozeniny velkou párty na divadelním jevišti.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Ačkoliv sama prý alkoholu zrovna neholduje, ví, kde hledat inspiraci. „Opilá nebývám, tak jsem si vzpomněla na své přátele a hned to bylo. Od nich člověk něco odkouká,“ směje se Pecháčková, kterou coby Sid ovlivní nadměrná konzumace i v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Nechybí mnoho a více než dobrá nálada a žertování by se zvrhlo do vášnivého líbání.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Starost o opilou Mariku v podání Denisy Pfauserové, která se v reálném životě těší na své první miminko, jim však tuto chvilku překazí. Nic to ale nemění na tom, že je to k sobě přitahuje až magneticky. Oba tak v jednu chvíli vstanou ze svých postelí a Sid od nevěry Haďákovi, který pátrá po svých rodičích v daleké Amazonii, dělí už jen jedny jediné dveře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.