Sid a Filip v pokušení. K polibku chybí krůček, k nevěře malý krok

ZOO (89) – Kousek k polibku

Michaela Pecháčková (19) a Tomáš Klus (36) k sobě mají jako Sid a Filip hodně blízko. Možná až moc. Jejich dosud přátelský vztah už jednou téměř vzal zasvé, když fotograf svlékal alkoholem zmoženou blondýnku v její ložnici. Nyní se scénář téměř opakuje. Oba myslí na totéž a od noci plné vášně je dělí jen dveře. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Mezi Sid a Filipem to jiskří čím dál tím víc. Nový fotograf zoologické zahrady v podání Tomáše Kluse byl jedním z mála, kdo stál při bohaté dědičce po zásadní chybě Novotných, která vyvrcholila odvoláním oblíbené ředitelky Roklové. Vzájemná blízkost neustále roste, obzvláště je-li jejich společně strávený čas doplněn alkoholem.

Už jednou se totiž spolu opili a úlet v ložnici Sid, který by nejvíce ranil Haďáka, byl na spadnutí. „S Tomášem jsme se předem domluvili, jak a co budeme dělat. I to, jak mi pomůže sundat kalhoty. Bylo to docela zábavné, smáli jsme se… Přiznám se, že humor v takových situacích dost pomáhá. Přece jen je to nestandardní situace a člověk se stydí. Jinak byl Tomáš moc milý a mě to natáčení bavilo. Především tedy hrát tu opilost,“ vysvětluje představitelka Sid Michaela Pecháčková, která před měsícem oslavila 19. narozeniny velkou párty na divadelním jevišti.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Ačkoliv sama prý alkoholu zrovna neholduje, ví, kde hledat inspiraci. „Opilá nebývám, tak jsem si vzpomněla na své přátele a hned to bylo. Od nich člověk něco odkouká,“ směje se Pecháčková, kterou coby Sid ovlivní nadměrná konzumace i v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Nechybí mnoho a více než dobrá nálada a žertování by se zvrhlo do vášnivého líbání.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Starost o opilou Mariku v podání Denisy Pfauserové, která se v reálném životě těší na své první miminko, jim však tuto chvilku překazí. Nic to ale nemění na tom, že je to k sobě přitahuje až magneticky. Oba tak v jednu chvíli vstanou ze svých postelí a Sid od nevěry Haďákovi, který pátrá po svých rodičích v daleké Amazonii, dělí už jen jedny jediné dveře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.