Albert bezostyšně vydírá Sid. Jsi strašná svi*ě, čertí se ošetřovatelka

ZOO (87) – Čára přes rozpočet pro Alberta

David Gránský (30) umí být neskutečně lstivý a prohnaný. Jako Albertovi se mu v oblíbeném seriálu ve funkci ředitele zoologické zahrady zrovna nevede. Navíc se dozví, že přijde o důležité sponzory, čímž mu přibudou další vrásky na čele. Hned má však řešení a bez skrupulí začne vydírat Sid. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid a Filip se i přes výslovný zákaz ředitele zoologické zahrady Alberta rozhodli odjet do Německa, kde se snaží mladá ošetřovatelka zopakovat svoji jedinečnou metodu líhnutí vajíček želvy obrovské. Přestože bylo vše do detailu naplánováno a před zákeřným Albertem, který si kvůli svému jednání v minulosti vysloužil pěknou nakláčku od Brázdy, je kryli i ostatní, o jejich tajné cestě se nakonec dozvěděl.

S chutí tak oba potrestá a svou moc si náležitě užívá. Úsměv na tváři mu však ztuhne ve chvíli, kdy zjistí, že není podepsaná další část smlouvy se zámožnou rodinou Novotných, kteří jsou významnými sponzory a bez jejich financí by se jen těžko obešli. „Marie, jak to, že nemáme smluvně podchycenou druhou část rekonstrukce?“ ptá se Roklové Albert. „Vy jste to neuzavřel? Mělo se to řešit pár dnů po vašem nástupu. Měl jste to všechno ve sdíleném kalendáři,“ setře ho bývalá ředitelka.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Albert se dostane do úzkých

I když si David Gránský coby Albert stojí za svým a tvrdí, že to měla dokončit ona, dokáže se nad to překvapivě povznést a prosí Alici v podání okouzlující Sabiny Laurinové, aby smlouvu podepsala. Ta však odmítne, čímž ho v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, definitivně dorazí. „To ne, to ne. My jsme se jako rodina domluvili, že budeme spolupracovat se zoo, když ji řídila paní Roklová, ale teď už žádné další smlouvy uzavírat nechceme,“ šokuje ho.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Netrvá to ale dlouho a všivý lotr si hned ví rady. Během absence Sid v Německu totiž došlo k závažnému zranění jednoho z hadů a jeho léčba bude velmi nákladná. To se stane municí v rukou Alberta a začne ošetřovatelku v podání Michaely Pecháčkové, která nedávno oslavila 19. narozeniny, vydírat. Chce, aby babičku donutila změnit názor a dokument se podepsal. V opačném případě hrozí výpovědí nejen jí, ale i dalším. „Můžu Filipa vyrazit ve stejný den jako Haďáka. Dva tvoji miláčci poletí ve stejnou chvíli,“ culí se zlomyslně. „Alberte, jsi strašná svině,“ rozčílí se Sid.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.