Sid na dohled nevídanému úspěchu. Její průlomový objev ale Albert zavrhuje

ZOO (85) - Nevídaný úspěch Sid Albert nesnese

Michaela Pecháčková (19) je radostí bez sebe a může slavit. Jako Sid se jí totiž povedl odchov vzácných želv obrovských a Adamův dědeček má pro ni velké překvapení. Nadšení ale kazí David Gránský (30) coby Albert, který úspěch krásné ošetřovatelky vůbec nepovažuje za zásadní. A jak to vypadá s usmířením Roklových? Uvidíte již 2. února ve 20:15 na Primě. V seriálu ZOO o nové zvraty jistě nebude nouze!

Přišlo vám v uplynulých dílech, že ZOO poněkud přiostřuje? Pak věřte, že hlavní hrdiny ještě čekají další napínavé chvíle. Hned ve čtvrtek 2. února uvidíte, jak Josef Hruška, nezpochybnitelná autorita zahrady, a dědeček Adama, který aktuálně pátrá po rodičích v daleké Amazonii, potěší Sid oznámením, že její úspěch s odchovem vzácných vajíček želvy obrovské chce nechat publikovat ve vědeckém herpetologickém časopise. Fotograf Filip, jenž je zároveň i spolubydlícím mladé ošetřovatelky, si myslí, že to stojí za pořádnou oslavu. Albert však zásluhy Sid významně snižuje, a když nakonec pro nedostatek důkazů publikace jejího pokusu nevyjde, tetelí se nový zákeřný ředitel blahem.

„Můžete mi tohle vysvětlit? Proč naše zoo žádá o publikaci odchovu želvy obrovské a já o tom nemám sebemenší tušení?“ zuří Albert a mává dopisem od vědecké komise před Hruškou. Zkušený chovatel mu vysvětlí, že by ho o všem hned informoval, že ale jen čekal na vyjádření. To Alberta nezchladí. „Označili náš úspěch za náhodu. Přijde vám to v pořádku? Všem jsme akorát tak k smíchu, hlavně Anča,“ vychutnává si zamítnutí. Nato všem zakáže „okolo Ančina výmyslu“ vyvíjet jakoukoliv činnost a radostně běží zprávu předat Sid.

Napínavá akce s náhradními vajíčky

Hruška vkládá naději do toho, že pokud by se odchov povedl i napodruhé, už by šlo o dostatečný důkaz, že se nejedná o náhodu. Sid je odhodlaná a Brázda, který stejně jako většina zoologické zahrady Alberta nesnáší a několikrát se mezi nimi strhla pořádná bitka, jí sežene od chovatele vajíčka nová. Vyskytnou se ovšem komplikace a hrozí, že je dotyčný nedokáže dopravit včas na místo. Jak tohle dopadne?

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Zdá se, že všechny pokusy o usmíření Roklových ze strany Stázky selhaly. Roklová je naštvaná, ale před Stázkou se snaží zachovat dekorum. Do věci se vkládá Běla a zkouší na Roklové uplatnit obrácenou psychologii, ta ji však záhy prokoukne a rozhodne se nechat věci tak, jak jsou, protože jí to víceméně vyhovuje.

Nelegální úkol pro Alberta smrdí

Albert je Bavorem pověřen ilegálním úkolem. Má mu sehnat maso z nedávno utracené žirafy. Nejprve se do toho snaží namočit Tauchena, a když nepochodí, pomocí vyděračské taktiky natlačí do spolupráce ošetřovatele lvů Smolu.

Pekař s Brázdou dostanou geniální nápad. Maso bude! Ale...  Podívejte se na další exkluzivní ukázku ze čtvrteční ZOO:

Brázda se ale o plánu dozví a Smolu konfrontuje. Ten neví, jak z toho ven, a radí se s Pekařem. Pekař dostane nápad, jak Alberta převézt, a Brázda v plánu vidí možnost, jak na Bavora. Vojta se dozvídá, že po Káje zbyly značné dluhy. A přestože se o něj pokouší Izy, nemá na ni myšlenky. Izy se radí s Tes, která je zakoukaná do Marka.

Sledujte seriál ZOO v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.