Vztah Sid a Filipa se začíná komplikovat. Úlet v její ložnici by Haďáka ranil

ZOO (86) - Sid svádí Filipa! Jak k tomu došlo

Sid šokuje závěr odborníka o jejím rozhodujícím pokusu o objevný odchov želvy obrovské. Rozhozená pak udělá něco, co by mohlo mít smutné následky. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Sid už se nemůže dočkat, až se potvrdí i druhý pokus s odchovem želvy obrovské a ona konečně bude moci své výsledky publikovat v prestižním odborném magazínu. Mladá pečovatelka si je už jistá, že bude i napodruhé úspěšná.

Z prvních vajíček druhé várky se začnout klubat želvičky. O nějakém nezdaru neuvažují ani takové špičky, jako je Hruška nebo Roklová. Sid má zkrátka podporu většiny členů zoologické zahrady včetně Filipa v podání Tomáše Kluse, který do zoo nastoupil teprve nedávno. Jediný, kdo mladé chovatelce opravdu nefandí, je ředitel Albert.

O průlomový objev se začne více zajímat, až když zjistí, že i druhým vajíčkům se daří a začínají se líhnout. Jakmile z rodícího se úspěchu vycítí možný profit, neváhá a kontaktuje věhlasného odborníka na plazy, aby do zahrady přijel tu velkou novinku potvrdit. Při jeho návštěvě se v dalším dílu seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, však zjistí, že mláďata patří k úplně jinému druhu želvy, než si Sid a kolegové mysleli, a mladou chovatelku ztrapní na celé čáře. Albert zuří!

Zlomená Sid se vrhá na Filipa

Sid je z nepříjemného omylu hodně špatná. Ztrácí víru, že se jí odchov ještě někdy povede dostatečně prokázat, a propadá beznaději. Takhle odevzdanou jsme ji dosud neviděli.

Zdrchaná Sid se vyráží v doprovodu přátelského Filipa trochu uvolnit do baru, přežene to ale s alkoholem a více než kamarádsky se pak na FiIipa vrhne. Ten ji chtěl doma jen bezpečně uložit ke spánku. Má se Haďák v Amazonii bát zrady? Vztah Sid a Filipa se jejím úletem začíná pěkně komplikovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.