Michal a Berenika Suchánkovi na scéně. Táta dostal od dcery ránu pěstí do břicha

ZOO (85) - Suchánek dostal v seriálu pěstí do břicha od dcery

S obsazením v jednom projektu se Michalovi a Berenice Suchánkovým splnila velká touha. Mladá herečka už v seriálu z prostředí zoologické zahrady vystupuje od začátku, tátu jí ovšem přihráli scenáristé na plac až nyní. Jejich postavy však žádné rodinné pouto nespojuje. Naopak. Podívejte se na vyhrocenou scénu v exkluzivní ukázce. Michal Suchánek to v ní od dcerky pěkně schytá.

Berenika Suchánková ztvárňuje v oblíbeném rodinném seriálu studentku veteriny Petru, které cestu překříží cirkusák Rudolf Krásný v podání hereččina otce Michala Suchánka. „Moc jsme si chtěli s tatínkem spolu zahrát, tak to scenáristé vymysleli tak, že se sice potkáváme na place, ale naše postavy k sobě vůbec blízko nemají. Často jen zasahuji do společného hovoru Pavly Tomicové, která hraje jeho exmanželku, a tatínka,“ popisuje fungování na natáčení Berenika.

„Mě baví tato jeho poloha. Ostatně – on dost často hraje komické a podivínské role. Bylo tomu tak i v Krejzových, snaží se ale ty postavy odlišit a vždy si v nich něco najde, aby nebyly stejné. Věřte ale, že výborný je i v dramatické poloze,“ láká ke sledování táty v ZOO herečka. Jak uvidíte v dalším díle ve čtvrtek večer na Primě, rodinný vztah těchto herců v ději rozhodně nic nenaznačuje. Naopak.

Na place jejímu otci říká táto její kolegyně Lucie Polišenská. Berenika na ni ale prý ani trochu nežárlí. „Vůbec ne. Navíc u nás nikdy nepadlo oslovení táto! My vždy říkáme tatínek. Takže to, že v seriálu patří k Lucce, je v pořádku, a že je to můj tatínek, vypouštím. Naopak. Jeden kameraman na place se jmenuje Michal, říkáme mu Míša – a já občas doma z legrace tatínkovi říkám Míšo,“ dodává.

Berenika hraje v ZOO mladou studentku veteriny, do osobního kontaktu se zvířaty se ale moc nedostala. „Myslím, že už ta moje Petra dostudovala. Odhaduji to podle toho, že mi dávají víc pracovních pravomocí. Jednou jsme natáčeli s antilopou, ale obvykle máme na place želvy a hady. Nedávno mi produkce volala, zda bych měla problém s hadem. Řekla jsem, že nutně ho držet nepotřebuji, ale nějak bych to zvládla,“ odhaluje, kterého mazlíka jí ještě natáčení přisoudí.

Suchánková by své Petře přála kluka

„Byla bych ráda, kdyby se pro Petru třeba našel nějaký kluk, ale nevím. Ona je velká intelektuálka, strohá a moc nerozumí legraci. Tak uvidíme…“ svěřila se s přáním pro svoji postavu Berenika Suchánková. Následující si prý už díky natáčení herečka splnila. „Když jsme v ZOO, zajímala jsem se, zda bych se mohla přiblížit k malému hrošíkovi, který se tam narodil. Bylo mi řečeno, že hroch je jedno z nejnebezpečnějších zvířat  a on byl přitom tak roztomilý. Občas jdeme krmit žirafy, to je nádherný zážitek, který jsem díky natáčení mohla prožít,“ pochvaluje si přednosti natáčení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.