Nenáviděný Albert začíná sekat latinu. Je to tvoje životní lekce, říká mu matka

ZOO (93) – Albert v nemilosti

David Gránský (30) je jako Albert trnem v oku mnoha zaměstnanců zoologické zahrady. Po jeho sesazení mu dávají svou nelibost najevo. Rozmazlený PR manažer sklízí plody svého podlého chování ve velkém. Prosí o pomoc Roklovou i maminku. Ta ho však tentokrát nehodlá nijak zachraňovat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Vypočítavý Albert dosud nepocítil takovou vlnu nenávisti, jakou je zaplavován nyní. Přestože nikdy nepatřil k oblíbeným členům vedení a nesnášenlivost vůči jeho osobě ještě vzrostla během jeho krátkého působení ve funkci ředitele, zatím se mohl jen domnívat, jak moc místním pije krev. Po jeho sesazení starostou Bavorem přímo před zraky ostatních se ale zaměstnanci přestávají ostýchat a dávají mu svůj postoj otevřeně najevo.

Když Albert dva z nich požádá o pomoc s těžkými balíčky, které nese do kanceláře, s úsměvem na tváři odmítnou. Navíc ho s chutí odkážou do patřičných míst. „Jsme zvědaví, kdo ti teď bude ochotný pomoct, ty parchante,“ spustí na něho. „Co když to neuděláme? Budeš nás zase šikanovat, blbečku?“ neberou si servítky a Bert nestačí valit oči.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Trochu překvapivě se i takového podrazáka, který neváhal bezostyšně vydírat Sid, jen aby dosáhl svého, zjevná nenávist dotkne. Otevřené pohrdání asi nečekal. Zajde proto za ředitelkou Roklovou a prosí ji, aby zaměstnancům domluvila. „Myslím, že bych si aspoň nějakou elementární úctu zasloužil. Nepotřebuju, aby mě milovali, stačí, když se mě zastanete,“ žádá ji v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Co jste si nadrobil, to musíte spravit sám. To, že jste se změnil, jim musíte dokázat,“ řekne mu Roklová s tím, že jinak než touto radou mu pomoci nemůže.

Čtěte také: Pracovní krize Sid a Adama. Třenice kolem grantu vyvrcholí ostrou hádkou

Zničený a demotivovaný Albert by ze zoologické zahrady nejraději odešel. Proto navrhne matce, zda by nemohl pracovat v rodinné firmě. Ta se ale nenechá oklamat a je jí jasné, že pouze utíká z boje. Tentokrát se ho však rozhodne nepodpořit. „Snažil ses fungovat podle táty, takže si poneseš následky svých chyb. Je to tvoje životní lekce. Byl jsi špatný ředitel,“ dorazí Alberta definitivně maminčina slova.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.