Pracovní krize Sid a Adama. Třenice kolem grantu vyvrcholí ostrou hádkou

ZOO (92) – Dostaneme grant

Idylka po návratu z Amazonie dlouho netrvala. Do vztahu Sid a Haďáka zasahují pracovní neshody stále ve větší míře. Když se Adam dozví, že jeho milá rozhoduje o zásadních věcech bez jeho vědomí a neporadí se s ním, pohádají se jako zatím ještě nikdy. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Krásná Sid slaví další pracovní úspěch. Zoologická zahrada dostane díky její unikátní metodě odchovu želv obrovských grant. Mladá ošetřovatelka je ale nadšená jen do chvíle, než jí Brázda oznámí požadavky. „Hlavní podmínkou je, abyste vedoucí projektu byla vy,“ zaskočí ji nečekanou zprávou.

To se Sid moc nezamlouvá, cítí, že by tím mohla ublížit Adamovi. Už tak bojovala s lehkými výčitkami v době, kdy postup nechávala patentovat na sebe. Vycházela z Haďákových poznámek, a je tak přesvědčena, že část slávy by si zasloužil i on. Nakonec proto prosí Brázdu, aby domluvil s grantovou komisí, že sice bude na projektu spolupracovat, ale vedoucím bude Adam.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Její návrh se však nesetká s pochopením. „Nemám moc dobré zprávy. Ten grant nedostaneme. Snažila jsem se jim to vysvětlit, ale trvají na tom, že to musíte vést vy,“ zavolá Sid Roklová v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Vypadá to, že se mi zas až tak nedaří,“ svěří se zklamaná Sid bratrovi Edovi. Ani ve snu by ji přitom nenapadlo, že si ji a Adama nechá ředitelka následně zavolat, aby jim sdělila radostnou novinu. „Mám potvrzené, že zoo dostala grant,“ překvapí je.

I když je Sid šťastná, nechápe, čím byla způsobena ta náhlá změna. „Poděkujte svojí babičce. Ta to všechno zařídila. Jestli jsem to správně pochopila, dozvěděla se od vašeho bratra, že máte s grantem problémy, a pak už to vzala do vlastních rukou,“ vysvětlí jí.

Čtěte také: Hvězdy ZOO vaří v Prostřeno! Kdo sprostě zaútočí na Míšu Pecháčkovou?

Zdá se, že všichni budou spokojeni. Jenže Haďák se dozví pravdu o tom, že nebyl první volbou ve vedení projektu a řídit ho měla Sid. To ho vytočí a strhne se ostrá hádka. „Myslel jsem, že mě znáš. Že se ke mně nemusíš chovat jako k nějakému rozmazlenému frackovi, který musí mít všechno, co si zamane,“ pění Adam.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.