Divoké Prostřeno! se seriálem ZOO. Kdo sprostě zaútočí na Míšu Pecháčkovou?

Prostřeno! XXVII (34) – Kráva

S dalším týdnem se diváci oblíbeného pořadu Prostřeno! mohou těšit, co předvedou jejich oblíbené seriálové postavy v kuchyni. Ano, vařit budou ti, kteří se podílejí na úspěchu seriálu ZOO. Nebude nouze o krásné chvilky, ale ani o trapasy či zvířata – především to ale celé bude velká zábava.

Tento týden na nás čeká opět zajímavý souboj kulinářských schopností, ale také vtipu, zábavy a mnoha historek z natáčení. U stolu se sejde partička lidí, kteří mají co do činění s úspěšným seriálem ZOO. Jak se jim bude vařit a kolik se jich nakonec u stolu sejde? Kdo bude mít extra požadavky a jak se připravuje sloní žrádlo, což bude tentokrát tematický úkol týdne? Komu zamotá hlavu a kdo si s ním bude vědět rady na první dobrou? Pohodová partička, skvělé recepty i fér bodování. Těšte se na týden plný nejen skvělých chutí, ale také zábavy.

Kuchyni budou hosté zkoušet domácí i světovou, některým bude chutnat více, jiným méně. Jak se povede celý týden? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se více. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte.

Pondělí: Herečka Denisa Pfauserová (34) se umí v kuchyni otáčet, nakonec nebude stíhat

Ke stolu jí totiž dorazí vegetarián Pepa a také host navíc – a ještě bude potřeba překládat z češtiny do angličtiny a naopak. Jak si Denisa s nastalou situací poradí? Narychlo se pokusí připravit dva chody pro vegetariána Pepu, ještě se jí na plotně jídlo připálí. Při přípitku hostům prozradí sladké tajemství – čeká miminko. Všechny u stolu překvapí Jarda se svým meditačním zvonem, který se ozve každou hodinu. Jestli to bude výzva k meditaci pro všechny, uvidíte už vpodvečer. Jako zábavu si Denisa pro své hosty připraví hádání postav ze seriálu ZOO z lístků nalepených na čele. Kolik bodů za své snažení nakonec dostane? Sledujte už v pondělí!

Úterý: Herečka Tereza Bílková (29) začala profesní kariéru v produkci, proč se přihlásila?

Zjistila, že nevyhledává nové výzvy. Vystoupení ze své komfortní zóny není úplně to, co k životu potřebuje, ale hodlá to změnit. Prostřeno! je pro ni příležitost. Ve svůj hostitelský den vsadí na kuřecí maso, které bude v polévce a předkrmu. K tomu tataráček z lososa a borůvkové překvapení. Tereza bude zklamaná z toho, že Gal neochutná předkrm, přestože ryby údajně jí. Jenomže Gal z tradičních a náboženských důvodů nekonzumuje maso a ryby společně s mléčnými produkty. Potřebuje k tomu rozestup alespoň dvě hodiny. Tataráček nechce ani těhotná Denisa. Ostatní ale nebudou mít výhrady a pochutnají si na tom, co jim Tereza nadělí. Při zábavy všichni vytvoří zvířecí kapelu a společně si zařádí.

Středa: Ředitel safari parku Jaroslav Haimy Hyjánek (44) si chce užít v kuchyni tvůrčí chvíle

Má manželku Gal Haimy, společně cestují mezi rodinou na jižní Moravě a v Izraeli. Jaroslav pracuje jako zástupce ředitele Safari Parku Dvůr Králové a jeho žena učí jógu. Jak jim to spolu půjde u plotny? Menu budou připravovat vegetariánské a hlavně izraelské, protože Gal odtud pochází. Pokusí se uspět se zapékaným lilkem se zeleninou a tahini, cizrnovým falafelem a humusem. K tomu budou podávat chléb pita a variaci izraelských salátů s izraelským dezertem na konec. Hosté budou hlavně zvědaví, kde je Gal s Jaroslavem pohostí. A taky se budou těšit na zvířata, jichž se opravdu dočkají. U žiraf se jim bude moc líbit. Jak jim zachutná menu a co řeknou na informaci, že dalších večeří se Gal zúčastnit nemůže, protože musí do práce? Dívejte se.

Čtvrtek: PR specialista Josef Ducký (42) se stará o to, aby o seriálu ZOO všichni věděli

Ve volném čase rád cvičí a věnuje se svému psovi. Ten nebude chybět ani v Pepův hostitelský večer. Pepa své hosty pozve do ateliérů seriálu a na pomoc s vařením využije jednu z hvězd seriálu ZOO Míšu Pecháčkovou. Společně připraví vegetariánské menu. Míša ho vařila úplně poprvé, na rozdíl od Pepy, jenž tvrdí, že vůbec nevaří, má ale v kuchyni větší zkušenosti. A troufne si i na pečení. Jako úkol týdne, kterým je sloní žrádlo, udělá banánový chléb. Co řeknou hosté Pepovi na to, že si přivedl krásnou a šikovnou asistentku do kuchyně? Zdeněk svoji kolegyni ze seriálu kupříkladu vůbec nepozná. Večeře se bude podávat v seriálové kantýně, a tzv. kantýnským způsobem se tedy bude i vydávat. Denisa si pustí pusu na špacír a prohlásí o kolegyni něco ošklivého. Co ji k tomu vede? Podívejte se na video v úvodu článku.

Pátek: Herec a dabér Zdeněk Mahdal (62) je nejen zábavným společníkem, ale také skvělým hercem

Přijal nabídku k účinkování v pořadu, protože hraje v seriálu ZOO. Divákům ukáže, jak vypadá čistě pánská domácnost. Zdeněk se totiž netají tím, že už nějaký čas žije sám. Rozhodně ale nestrádá. V kuchyni si poradí a vsadí na oblíbené a osvědčené recepty, když připraví chlebíčky, kyselicu, vepřové s knedlíčkem a zelím a štrúdl na konec. Pro vegetariána Pepu bude krupicová kaše, kterou mu ostatní mohou jen závidět. A zábava bude dabingová. Zdeněk pozve své hosty do dabingového studia, rozdá jim role a bude je režírovat. Jak si poradí se žhavou filmovou scénou? Pepa vezme na večeři svého psa a v zimní zahradě, kde Zdeněk prostře stůl, bude panovat uvolněná nálada.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek
Štítky kuchyně FTV Prima vaření stůl trapas zábava Prostřeno! bydlení recepty herec speciál Denisa Pfauserová seriál ZOO Prostřeno Zoo prima+ Zdeněk Mahdal Josef Ducký Jaroslav Hyjánek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.