Hvězda ZOO míří do Prostřeno! Její kolega Zdeněk Mahdal ji bez čepice nepoznal

U stolů se příští týden v Prostřeno! sejde partička lidí, kteří mají co do činění s úspěšným seriálem ZOO. Jedním ze soutěžících bude herec a dabér Zdeněk Mahdal, jenž si uřízne pořádnou ostudu, když nepozná svoji seriálovou kolegyni.

V příštím týdnu se o řád nejlepšího amatérského kuchaře a finanční výhru utkají ti, kteří tvoří úspěšný primácký seriál ZOO. Jedním ze soutěžících je také herec a dabér Zdeněk Mahdal, jehož nejdříve zaskočil počet vegetariánů u stolu. Po natáčení jako na vtipnou historku ale vzpomíná na něco zcela jiného. Nepoznal svoji kolegyni, se kterou se pravidelně potkává v seriálu.

„Ve čtvrtek, když vařil PR manažer seriálu ZOO Pepa Ducký, měl při sobě jako asistentku krásnou holčinu v šatičkách. A po večeři, když se hodnotí a nabírají rozhovory, jsem byl trochu za hlupáka, protože jsem si myslel, že to je Pepova partnerka, kamarádka atd. A redaktorka se mě s úžasem v očích ptala: ‚Vy jste Pepovu pomocnici fakt nepoznal?‘ No a já ji nepoznal," vypráví herec o svém omylu.

„I když společně máme za sebou několik obrazů. Vůbec mi nedošlo, že ta kočka je herečka Míša Pecháčková, kterou v seriálu drtím jako exekutor. Jenže tam je vždy v teplákách, vytahaném tričku, kšiltovce… Zkrátka žena, když chce, nikdo ji nikdy nepozná,“ dodává Mahdal. Podobných situací během celého natáčení vzniklo více, dojde na opravdu zábavné momenty.

V seriálu o krásnou herečku bojují dva muži:

Které známé tváře se utkají o výhru?

Jako první se k plotně postaví herečka Denisa Pfauserová. Ta sází na hovězí maso, když připraví poctivý hovězí vývar, ale také třeba hovězí po burgundsku, k tomu variaci předkrmů a cheesecake. Přestože se Denisa umí v kuchyni otáčet, nakonec nebude stíhat. Ke stolu jí totiž dorazí vegetarián Pepa a také host navíc. Jak si Denisa s nastalou situací poradí?

V úterý své hosty k sobě domů pozve herečka Tereza Bílková, středeční hostitel, šéf zoologů safari parku Jaroslav Haimy Hyjánek, bude vařit se svou ženou Gal. Ve čtvrtek předvede, co v kuchyni dovede, již zmíněný PR specialista Josef Ducký společně s herečkou Míšou Pecháčkovou. Jak si soutěžící poradí s úkolem týdne, kterým je příprava sloního žrádla? Komu zamotá hlavu a kdo si s ním bude vědět rady na první dobrou?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.