Hvězda ZOO míří do Prostřeno! Její kolega Zdeněk Mahdal ji bez čepice nepoznal

U stolů se příští týden v Prostřeno! sejde partička lidí, kteří mají co do činění s úspěšným seriálem ZOO. Jedním ze soutěžících bude herec a dabér Zdeněk Mahdal, jenž si uřízne pořádnou ostudu, když nepozná svoji seriálovou kolegyni.

V příštím týdnu se o řád nejlepšího amatérského kuchaře a finanční výhru utkají ti, kteří tvoří úspěšný primácký seriál ZOO. Jedním ze soutěžících je také herec a dabér Zdeněk Mahdal, jehož nejdříve zaskočil počet vegetariánů u stolu. Po natáčení jako na vtipnou historku ale vzpomíná na něco zcela jiného. Nepoznal svoji kolegyni, se kterou se pravidelně potkává v seriálu.

„Ve čtvrtek, když vařil PR manažer seriálu ZOO Pepa Ducký, měl při sobě jako asistentku krásnou holčinu v šatičkách. A po večeři, když se hodnotí a nabírají rozhovory, jsem byl trochu za hlupáka, protože jsem si myslel, že to je Pepova partnerka, kamarádka atd. A redaktorka se mě s úžasem v očích ptala: ‚Vy jste Pepovu pomocnici fakt nepoznal?‘ No a já ji nepoznal," vypráví herec o svém omylu.

„I když společně máme za sebou několik obrazů. Vůbec mi nedošlo, že ta kočka je herečka Míša Pecháčková, kterou v seriálu drtím jako exekutor. Jenže tam je vždy v teplákách, vytahaném tričku, kšiltovce… Zkrátka žena, když chce, nikdo ji nikdy nepozná,“ dodává Mahdal. Podobných situací během celého natáčení vzniklo více, dojde na opravdu zábavné momenty.

V seriálu o krásnou herečku bojují dva muži:

Které známé tváře se utkají o výhru?

Jako první se k plotně postaví herečka Denisa Pfauserová. Ta sází na hovězí maso, když připraví poctivý hovězí vývar, ale také třeba hovězí po burgundsku, k tomu variaci předkrmů a cheesecake. Přestože se Denisa umí v kuchyni otáčet, nakonec nebude stíhat. Ke stolu jí totiž dorazí vegetarián Pepa a také host navíc. Jak si Denisa s nastalou situací poradí?

V úterý své hosty k sobě domů pozve herečka Tereza Bílková, středeční hostitel, šéf zoologů safari parku Jaroslav Haimy Hyjánek, bude vařit se svou ženou Gal. Ve čtvrtek předvede, co v kuchyni dovede, již zmíněný PR specialista Josef Ducký společně s herečkou Míšou Pecháčkovou. Jak si soutěžící poradí s úkolem týdne, kterým je příprava sloního žrádla? Komu zamotá hlavu a kdo si s ním bude vědět rady na první dobrou?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.