Hostitelka ukáže špínu a plný nočník. Co řeknou soutěžící na její šílené bydlení?

Prostřeno! XXVII (26) – Nepořádek

V soutěži amatérských kuchařů z Kraje Vysočina se jako první postaví k plotně hostitelka Radka. Soutěžící se u ní doma nebudou cítit dobře a nepomůže ani fakt, že vtipkuje o pojídání domácích mazlíčků. Co je v pondělí čeká?

Pondělní souboj o nejlepší menu odstartuje u dvaačtyřicetileté vysokoškolačky Radky. Ta se věnuje marketingu, umí anglicky a francouzsky a přihlásila se kvůli svojí mamince, která se na Prostřeno! ráda dívala. Pro hosty připraví pomazánku s domácím pečivem, vývar, kuřecí roládky se šťouchanými brambory a palačinky. Kdyby vyhrála, splatila by dluhy a koupila vybavení do bytu. Radka totiž bydlí opravdu skromně, nemá skoro žádný nábytek, s partnerem a tříletým synem spí na matraci na zemi a ani úklidu před příchodem kamer příliš nedala. V koutě dokonce stojí nevynesený nočník. Hosté se u ní doma nebudou cítit příjemně. Vybavení bytu je starší a často poškozené, je zde cítit kouř z cigaret a všude je málo místa.

V zašívárně za kuchyní, jak hostitelka nazývá kuřárnu na půdě, najdou soutěžící kočičí záchod. Když se pak u stolu hostitelky zeptají, kde se kočka nachází, Radka jim sdělí, že se nemusejí bát. Závitky z kočičího masa nejsou. Pavlína se docela vyděsí a jako milovnice koček to nepovažuje za dobrý vtip. Více uvidíte už vpodvečer. Soutěžícím Radka následně vysvětlí, že byt ještě není zabydlený, protože se sem přestěhovali před dvěma měsíci.

Ve videu soutěžící vyzvídají, proč s Radkou nebydlí všechny její děti:

Soud se sestrou

U předkrmu se soutěžící dozvědí, že Radka žije jenom s jedním svým dítětem. Na rodičovské dovolené je navíc její muž. Její další tři děti jsou v pěstounské péči. „Ostatní jsou u mojí ségry a soudíme se,“ přizná a moc se jí nechce o situaci mluvit. „Je to zvláštní, máš pravdu,“ přitaká šokované Beatě, která zjišťuje podrobnosti. „Když bych tu ženskou poznala tak, že bych si s ní psala a ona by mi napsala, co všechno umí, něco si představuješ – a najednou vidíš tohle,“ popisuje užasle Pavlína. „Jak žijou, že jí ségra vzala děti. Něco tam je a je to hrozné,“ dodává.

Jako zábavu Radka zvolí odezírání ze rtů, které bude míc docela úspěch. Na palačinku si pak soutěžící chvíli počkají. Kolik bodů Radce ostatní udělí? Budou hodnotit spravedlivě, nebo se už první den vyprofiluje taktik?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.