Denisa Pfauserová skrývala bříško do pátého měsíce. S Mádlem se sejdou na pískovišti

TOP STAR magazín 2018 (06) - Denisa Pfaušerová - bydlení

Mnozí ji znají jako princeznu z pohádky Řachanda, aktuálně hraje třeba v oblíbeném seriálu ZOO. Herečka a moderátorka Denisa Pfauserová je také aktivní na sociálních sítích, kde se jí však i na odhalených fotkách podařilo několik měsíců skrývat těhotenské bříško. Nyní ho ukázala na snímcích a přidala i dojemný vzkaz.

Spekulace, že je Denisa Pfauserová možná těhotná, se objevily už před Vánoci. Velkou novinu si schovávala na okamžik, kdy bude po posledních testech, které potvrdí, že je miminko v pořádku. Do té doby se jí podařilo bříško skrývat, a to i na fotkách z dovolených v plavkách.

Mohlo by vás zajímat: Očistná pouť do Santiaga. Denisa Pfauserová se vydala na 250 kilometrů dlouhou cestu

Nyní na sociálních sítích sdílela snímky z prvního těhotenského focení a nechybí ani fotka miminka. „Jsem v pátém měsíci, termín mám v polovině června,“ upřesnila pro Super.cz.

„Nemůžu se dočkat, až Tě poprvé uvidím. Až Tě k sobě přivinu. Až Ti spočítám prstíčky. Až Tě uslyším se smát…Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná,“ napsala dojemný vzkaz budoucímu synovi nebo dceři na Instagram.

Vzhledem k tomu, že Denisa vypadá zdravě a na kráse jí těhotenství rozhodně neubralo, spíš naopak, mnoho sledujících tipuje, že se narodí kluk. Denisa naopak sebekriticky na jeden z komentářů, zda to bude holčička, odvětila: „Nevíme ještě. Ale krásy mi to zatím vzalo dost.“ Na prozrazení pohlaví i jména si tedy ještě nějakou dobu počkáme.

„Nedokážu si to všechno zatím ani naplno uvědomit a mám z toho vlastně i hrozný strach… Ale moje srdce jsi naplnilo štěstím a láskou, jakou jsem zatím nikdy nepoznala a díky tomu vím, že ve své nejdůležitější životní roli obstojím na Oscara,“ napsala herečka, kterou čeká role maminky.

Mezi slavné gratulanty se připojil například herec Jiří Mádl. Denisa Pfauserová poznamenala, že se všichni sejdou na jednom pískovišti, načež herec odpověděl: „Mezi čtyřma prknama, co znamenají svět,“ a shrnul tak, jaké chvíle jsou pro milující rodiče nejdůležitější –⁠ tedy ty, které věnují svým dětem.

Sdílejte článek
Štítky miminko Instagram těhotenství herec sociální síť Jiří Mádl Denisa Pfauserová Martin Kučera Zoo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.